Motorola DS6878-HC

10. 3. 2010 08:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Motorola představuje nový digitální imager pro zlepšení péče o pacienty ve zdravotnictví

Motorola DS6878-HC

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přenosná čtečka čárových kódů DS6878-HC zabraňuje přenosu bakterií, rozšiřuje mobilitu a poskytuje v reálném čase informace přímo na místě zdravotní péče
Divize Enterprise Mobility Solutions společnosti Motorola uvádí na trh své nejnovější řešení pro pokročilý sběr dat v oblasti zdravotní péče – přenosný 2D imager DS6878-HC. Ten rozšiřuje poskytování přístupu k důležitým informacím i do míst, jako je postel pacienta, sesterský pokoj, operační sál apod.
a zajišťuje tak tu nejvyšší úroveň spolehlivosti a výkonu. Jeho speciální konstrukce je navržena tak, aby vydržel námahu každodenního používání v náročné oblasti zdravotní péče, dále pomáhá předcházet chybám ve zdravotnické péči, zvyšuje bezpečí pacienta a produktivitu zdravotníka díky tomu, že poskytuje pohodlný přístup k informacím v reálném čase.

„Mobilita je v rámci snahy o zlepšení pracovních postupů, zajištění bezpečnosti pacienta a překonání problémů spojených s nedostatkem personálu ve zdravotnických organizacích životně důležitá,“ uvádí Vivian Funkhouser, vedoucí oblasti zdravotní péče, Motorola Enterprise Mobility Solutions. „Digitální imager DS6878-HC stvrzuje závazek Motoroly, že se bude snažit zlepšovat pracovní postupy v oblasti zdravotní péče díky vysokovýkonnostnímu řešení pro sběr dat, které je ideální pro řadu zdravotnických provozů – od aplikace léků, sběr vzorků, až po sledování majetku či dietní režimy.“
DS6878-HC stanoví nová kritéria pro imagingovou technologii a umožňuje zdravotnickému personálu načítat nejen dokumenty, jako jsou řidičské průkazy
a karty pojišťoven kvůli identifikaci, ale i obrazy obličejů, aby bylo možné rychle
a efektivně vytvořit a spravovat elektronické zdravotnické záznamy. Nový přenosný imager umožňuje nemocnicím dosáhnout automatizace provozu, zvýšení přesnosti dat, vyšší produktivity a zefektivnění provozu v pokojích pacientů, ale i v laboratořích a lékárnách. DS6878-HC se snadno používá, má intuitivní a ergonomicky navržené ovládání, které přispívá k pohodlí uživatele, a pomáhá zdravotníkům, aby se mohli soustředit na svou hlavní prioritu – na pacienta.
Nový DS6878-HC snižuje díky své konstrukci přenos bakterií a chrání jak pacienty, tak zdravotníky proti nebezpečným a smrtelným chorobám. Konstrukce zařízení je díky izolaci IP43 v kombinaci se speciálně navrženým plastovým krytem vhodná pro dezinfekci a umožňuje bezpečné omývání a dezinfikování pomocí chloru, alkoholu, mýdla či vody – aniž by došlo k poškození krytu nebo citlivých skenovacích komponentů. A díky své schopnosti vydržet pád ze 180 cm na beton zajišťuje tento nový digitální imager spolehlivý provoz v řadě prostředí zdravotní péče i přes nevyhnutelné pády.
Díky své kombinaci nesrovnatelných vlastností a funkcionalit, jako je schopnost načítání 1D a 2D čárových kódů, podpisů, statických snímků a video sekvencí, plní toto nejnovější řešení pro digitální imaging od společnosti Motorola unikátní požadavky na náročnost zařízení v oblasti zdravotní péče. Přenosný digitální imager DS6878-HC nabízí jediné zařízení pro zefektivnění pracovních postupů v oblasti zdravotní péče. Jeho vynikající výkon v rušném prostředí pomáhá zajišťovat revoluční scan engine SE4500 od uvedené firmy. Díky intuitivnímu směrování poskytuje výkon srovnatelný s laserovou čtečkou a dokáže snadno načíst i ty nejhůře vytištěné nebo poškozené čárové kódy. Vícesměrné načítání odstraňuje nutnost přesně nastavovat čárový kód a imager, což zajišťuje maximální pohodlí
a produktivitu uživatele a zároveň minimální rušení pacienta. Bluetooth funkcionalita navíc umožňuje uživateli snadný přístup k čárovému kódu, což snižuje nepohodlí pro pacienta a umožňuje rychlý sběr informací v život ohrožujících situacích. A pro ještě větší pohodlí a spolehlivost je možné DS6878-HC nabíjet přes USB kabel připojený k základně, který se rovněž dá snadno dezinfikovat a který je optimalizovaný pro použití na většině zdravotnických vozíků. Tím se odstraňuje nutnost odděleného zdroje energie a tudíž dochází ke značnému snížení kabelových problémů, které jsou často spojené s instalací přenosné čtečky na zdravotnický vozík, vozík od počítače nebo na mobilní pracovní stanici.
Aby čtečky DS6878-HC fungovaly při plném výkonu v rukou zdravotnického personálu - doporučuje Motorola Enterprise Mobility Services servisní program Service from the Start Advance Exchange Support. Tento výjimečný typ servisu minimalizuje odstávky díky výměně zařízení, která potřebují opravu již další pracovní den. Díky standardní servisní ochraně „Comprehensive Coverage“, která zahrnuje normální opotřebení a náhodné poškození vnitřních i vnějších komponentů, bude série DS3500 také chráněná před neočekávanými problémy. Neočekávané výdaje na opravy se tak ve významné míře snižují a zákazník si může již od data zakoupení výrobku užívat klidnou mysl ohledně servisu. Technická softwarová podpora navíc pomáhá optimálnímu a efektivnímu chodu čtečky DS6878-HC – a zdravotnický personál je tak stále připojený ke svým důležitým pracovním systémům.

Pro více informací o novém přenosném 2D imageru DS6878-HC prosím navštivte www.motorola.com/DS6878HC.

Tiskové zprávy

Diskuse