ASUS Eee PC Seashell Karim Rashid Collection

17. 3. 2010 19:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Stylový netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection

ASUS Eee PC Seashell Karim Rashid Collection

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Již od uvedení prvního netbooku Eee PC se ASUS snaží o spojení moderních technologií a designu. Dalším důkazem je i nově uvedený model Eee PC Seashell Karim Rashid Collection (1008P) vytvořený ve spolupráci s jedním z nejvýznamnějších světových návrhářů.
Karim Rashid a designéři společnosti ASUS přišli při návrhu tohoto modelu s mnoha inovacemi v oblasti materiálů, výroby a textur - využili například kombinaci pryžového nátěru, technologie IMR (in mold roller) a kovových materiálů, což vytvořilo zajímavé provedení povrchu netbooku, jenž má u uživatelů kromě zraku stimulovat i hmat. Doporučená cena modelu 1008P činí 9 890 Kč včetně DPH.

Techno-apartní provedení Digi-Wave
Karim Rashid vtiskl svůj osobitý styl do každé části modelů Eee PC 1008P. Organické šasi Digi-Wave, které pokrývá netbooky odshora dolů, jim propůjčuje nevšední vzhled i robustní ochranu. Vlnící se linky vytvářejí dojem pohybu vpřed a na světle vytvářejí zajímavé stíny. Povrch netbooku je zároveň velmi praktický, takže se na něm neobjeví otisky prstů.
Cílem návrhu bylo, aby stimuloval všechny lidské smysly, včetně hmatu, který se často u elektroniky přehlíží. Kolekce Eee PC Seashell Karim Rashid Collection také vyniká díky svým barvám – jejich nádech, odstíny a sytost byly zvoleny tak, aby zaujaly fanoušky módy. Netbooky této řady jsou dostupné ve dvou barevných provedeních – odvážném, sytě růžovém a v klasickém, kávově matném.

Lesklá růžová
Netbook Eee PC 1008P má kovově stříbrnou spodní vrstvu a průhlednou výrazně růžovou horní vrstvu vyrobenou technologií IMR.

Matná kávově hnědá
Eee PC 1008P v kávově hnědé má dvě vrstvy: kávově hnědou spodní vrstvu s popraškem zlatých třpytek a průhlednou horní vrstvu jemnou na dotek, tvořenou pryžovým nátěrem.

Výbava
Kolekce netbooků Eee PC Seashell Karim Rashid Collection disponuje 10,1" displejem bez rámu s LED podsvícením a ergonomickou chiclet klávesnicí. Nový úsporný procesor Intel Atom N450 umožňuje společně s technologií pro správu napájení, Super Hybrid Engine, až 6 hodin provozu na jedno nabití. Netbooky Eee PC Seashell Karim Rashid Collection rovněž poskytují téměř okamžitý přístup na internet, a to díky druhému operačnímu systému Express Gate, který se spouští během několika sekund. Express Gate umožňuje uživatelům telefonovat pomocí aplikace Skype, surfovat na internetu, procházet fotky, hrát on-line hry, chatovat a mnoho dalšího.

Tiskové zprávy

Diskuse