Kingston HyperX s certifikací Intel

18. 3. 2010 18:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje nejrychlejší paměť na světě - Intel uděluje certifikaci pro modul HyperX s taktem 2400 MHz

Kingston HyperX s certifikací Intel

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná firma společnosti Kingston Technology Company, která je největším nezávislým výrobcem paměťových produktů na světě, oznámila, že vyvinula nejrychlejší paměť s certifikací společnosti Intel na světě. Dvoukanálová paměťová sada Kingston HyperX® DDR3 s taktem 2400 MHz (kód produktu Kingston: KHX2400C9D3T1K2/4GX) získala certifikaci XMP společnosti Intel® pro platformu Core i7™. Certifikát společnosti Intel je k dispozici zde:
http://www.intel.com/en_US/Assets/PDF/prodspec/ww09-2010-XMP-self-cert_Core-i7-BlueBadge.pdf.

Paměťová sada Kingston na kmitočtu 2400 MHz pracuje s časováním 9-11-9-27-2 při napájení 1,65 voltu a byla vyvinuta pro počítačové nadšence, hráče a všechny ostatní, kdo požadují od svého počítače nejvyšší výkonnost a chtějí prozkoumat nové hranice možností pamětí. Stejně jako je tomu u všech pamětí společnosti Kingston Technology, byla sada s taktem 2400 MHz vytvořena s využitím nejdokonalejších konstrukčních principů a musela splnit vysoké standardy na kvalitu OEM výroby a projít rozsáhlými testy, aby mohla získat certifikaci XMP společnosti Intel. Paměť byla velmi úspěšně testována na několika systémech s P55, včetně systému se základní deskou GIGABYTE GA-P55A-UD4P.

Paměťové sady s taktem 2400 MHz budou k dostání během 2. čtvrtletí. Paměťové moduly HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com.

Tiskové zprávy

Diskuse