EA - Zahájení betatestu Need for Speed World

22. 3. 2010 20:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Need for Speed World je první masivní multiplayerovou onlinovkou na poli závodních her

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Studio Black Box společnosti Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) oznámilo zahájení neveřejného betatestu Need for Speed™ World, nové masivní multiplayerové online závodní hry. V průběhu příštích několika měsíců dostanou tisíce hráčů z celého světa možnost přihlásit se o limitovaný počet míst v betatestu pro PC prostřednictvím registrace na stránkách world.needforspeed.com. Testeři Need for Speed World budou prvními na světě, kdo si bude moci „sáhnout“ na velmi netrpělivě očekávanou MMO a jejich konstruktivní připomínky, směrované přímo vývojářskému týmu, pomohou hru dále vylepšit a doladit do podoby finálního produktu.

„Need for Speed World je první závodní MMO na světě – jde o úplně nový druh zábavy pro závodní nadšence všude na světě,“ řekl John Doyle, vedoucí producent Need for Speed World. „Rozšířili jsme klasické adrenalinové závodění ve stylu Need for Speed o zbrusu nový systém zvyšování výkonu a propracovaný způsob postupu ve hře ve stylu RPG, což dohromady dává skutečně robustní hru věrnou tradici série Need for Speed, kde nechybí drcení kláves a ovladačů a kde navíc přibývá i moderní prvek propojení hráčů v rámci sociální sítě.“

Need for Speed World přináší nejlepší závodní zábavu ve své kategorii, rozšířenou o dimenzi komunitní sítě. Vůbec poprvé v žánru závodních her budou hráči moci soutěžit proti komukoli ze svých přátel, rodinných příslušníků či tisíců dalších hráčů a utkávat se s nimi v napínavých onlinových závodech či policejních honičkách na ploše obrovského otevřeného světa. Need for Speed World je tvořen dobře známými a oblíbenými městy z Need for Speed Most Wanted a Need for Speed Carbon, která dohromady představují dosud největší a nejzábavnější závodní svět, jaký kdy série Need for Speed spatřila.

Need for Speed World vyjde letos v létě ve verzi pro PC. Další informace naleznete na webu world.needforspeed.com, twitterových kanálech @NeedforSpeed a @EACzech. Série Need for Speed má i své oficiální česko-slovenské stránky na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse