Multimediální notebook Acer Aspire Ethos

23. 3. 2010 20:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Aspire Ethos – nový způsob myšlení

Multimediální notebook Acer Aspire Ethos

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Aspire Ethos představuje to, co je podstatou mimořádnosti, všeho, co předčí veškerá očekávání a co vyzařuje výkon, styl a jednoduchost.

Aspire Ethos není výsledkem pouhých kosmetických změn. Společnost Acer se rozhodla pro zcela výjimečné provedení, které otvírá novou kapitolu v hodnotách značky: okamžitá použitelnost a kvalita dokládá její přístup k vývoji snadno ovladatelného a spolehlivého výrobku, který je založen na nasazení, inovacích a designu.

Design je skutečným klíčem k zahájení dialogu s náročnými uživateli, protože dokáže skrýt složité technologie a architektury za jedinou klávesu a nabídnout minimalistický počítač, který je přesto komplexně vybavený.

Nejvýraznějším znakem tohoto výrobku je přítomnost jen toho nejpodstatnějšího. Aspire Ethos je založen na zásadě moderní filosofie ‘Méně je více’: funkčnost je zbavena všeho zbytečného, aby tak uvolnila prostor pro osobní zážitky.
Pracovní plocha je čistá a logicky uspořádaná. Počítač není vybaven podsvícením ani spouštěcími klávesami. Zůstává jen elegantní kontrast černé a stříbrné a několik nenápadných ikon.

Mediální konzole a ukazovací zařízení jsou spojeny a ovládají soubor příkazů jedinou klávesou. To představuje zcela nové a odlišné řešení zábavy, které využívá Acer Arcade Deluxe k pohybu v menu, nastavení hlasitosti a ovládání multimediálních funkcí.

Jediné multimediální rozhraní Acer Arcade Deluxe bylo zcela přepracováno a umožňuje přístup k videím ve vysokém rozlišení, filmům, fotografiím a hudbě a jejich sdílení s přáteli.

Arcade Photo je určen k uspořádání fotografického alba a rychlému přechodu z jednoho snímku na další díky optimalizovanému grafickému zrychlení. Jediným příkazem lze změnit režim fotografování a upravit černou a bílou, kontrast, jas i efekt červených očí. Fotografie mohou být snadno uspořádány do prezentací anebo umístěny na Flicker či Facebook.
Arcade Music rázem uvolní vaše emoce. Umožňuje nejen uspořádat a přehrávat oblíbené kompilace, ale také je přenášet na MP3 přehrávač.
Arcade Video využívá výkon procesorů řady Intel® Core™ a ATI® Stream™ k reprodukci fimů ve vysokém rozlišení, přehrávání filmů na DVD či Blu-ray, popř. vlastních filmů a k jejich převodu do formátu, který můžete sledovat na jiném domácím zařízení. Poté stačí už jen kliknout a jednoduše je odeslat na You Tube a Facebook.

Zvukový systém Aspire Ethos využívá ušlechtilé materiály a jednoduché tvary. Je výrazem střízlivého, jasného a odlehčeného designu.
Aspire Ethos spojuje nejnovější generaci Dolby Home Theater v3 se zvukovými technologiemi Cinematic Surround a 5.1kanálovým výstupem s rozhraním S/PDIF, a tedy definuje nové standardy v oblasti reprodukce zvuku na noteboocích.
Ve spodní části se nachází zvláštní kruhový subwoofer. Mřížka z nerezové ocele a umístění v určité poloze zesilují nízké frekvence a přispívají ke špičkovému výkonu při reprodukci zvuku.

Konstrukce rovněž ovlivňuje volbu displeje: Displej, který sahá od kraje ke kraji, je stříbrně orámován. Tím je jakoby oddělen od ostatních částí notebooku a vyvolává představu samostatného televizního přijímače.
Stříbrný pás v dolní části LED displeje zvýrazňuje širokoúhlý formát s poměrem stran 16:9, který je ideální pro sledování filmů ve vysokém rozlišení.

Aspire Ethos ukazuje, že kvalita a inovace jsou jeho nejdůležitějšími vlastnostmi, a představuje nový způsob přemyšlení o technice.

Tiskové zprávy

Diskuse