O2 minuta volání za jednu korunu

23. 3. 2010 20:34    Rubrika: Tiskové zprávy

S novou předplacenou O2 kartou lze nyní volat kdykoli jen za korunu za minutu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 přichystala pro nové zákazníky předplacených O2 karet jedinečnou nabídku. K tarifům O2 NA!PIŠTE a O2 NA!HLAS si od 1. dubna 2010 mohou užívat speciální akci v podobě minuty volání za pouhou jednu korunu. V rámci stálých výhod těchto předplacených služeb pak mohou i nadále využít jeden ze čtyř balíčků – víkendové či večerní volání za 0,50 Kč za minutu, víkendové SMS za 0,50 Kč nebo Internet v mobilu za 20 Kč za týden. Za každé dobití také dostanou na www.odmenazadobiti.cz jednu ze zaručených odměn.

„V naší společnosti se snažíme neustále zlepšovat služby pro stávající zákazníky předplacených služeb. Nabízíme skvělé benefity prostřednictvím našich předplacených tarifů Na!Pište a Na!Hlas a velmi populární program Odměna za dobití, který poskytuje garantované odměny za každé dobití kreditu. O oblíbenosti tohoto programu vypovídá jubilejní miliontý zákazník,“ uvádí Adrian Garrett, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: „ Noví zákazníci navíc k těmto výhodám získají speciální nabídku volání po celý den za jednu korunu za minutu.“

Každý, kdo si v době od 1. dubna do 30. června 2010 pořídí jednu z předplacených O2 služeb O2 NA!PIŠTE nebo O2 NA!HLAS, si může užívat volání do mobilní sítě O2 a pevných sítí v ČR za pouhou 1 Kč za minutu vč. DPH. Pro získání mimořádné nabídky stačí jednorázově dobít kredit alespoň za 300 Kč. Zákazník tak získá volání za 1 Kč za minutu na 4 týdny. Tuto výhodnou nabídku může využívat až po dobu 3 měsíců (3 x 4 týdny). Volání za korunu platí v rámci daných 4 týdnů pro jakoukoliv denní i noční dobu.

Tiskové zprávy

Diskuse