O2 Podnikání - neomezené volání v pracovní době

24. 3. 2010 19:27    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Podnikání – neomezené volání v pracovní době

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 rozšiřuje nabídku mobilních tarifů pro zákazníky z řad drobných podnikatelů a živnostníků. Od 2. dubna 2010 přináší nové tarify O2 Podnikání, které jako první na českém trhu nabízejí v rámci měsíčního paušálu volání v pracovní době zcela bez omezení. Tato výhoda není nijak časově omezena a je k dispozici
po celou dobu užívání tarifu.

"V letošním roce jsme se rozhodli ještě více zaměřit na skupinu drobných podnikatelů a přinést jim služby a řešení, která jim usnadní jejich podnikání. Nově pro ně provozujeme na čísle 800 111 000zvláštní infolinku péče a podpory a na značkových prodejnách máme k dispozici speciálně vyškolené konzultanty určené pro živnostníky. Dalším počinem jsou právě neomezené tarify O2 Podnikání. Díky jejich výhodám si podnikatelé nemusí hlídat a omezovat náklady na volání v pracovní době a mohou se tak více zaměřit na své podnikání. Na volání ve zbývajícím čase pak mají v rámci zvoleného tarifu navíc k dispozici volné minuty," uvádí Jiří Dvorjančanský, výkonný ředitel pro marketing společnosti Telefónica O2.

Nové tarify O2 Podnikání jsou k dispozici celkem ve čtyřech variantách: O2 Podnikání M, O2 Podnikání L, O2 Podnikání XL a O2 Podnikání XXL. Nejvyšší tarif nabídne za jednu měsíční paušální částku volání v pracovní době od 9,00 hodin do 17,00 hodin kamkoliv bez omezení sítě. U ostatních tarifů se výhoda ve stejném čase vztahuje na volání na více než 7 milionů čísel v síti O2 včetně všech pevných linek v ČR. Kromě těchto výhod obsahuje navíc každý z tarifů volné jednotky, které lze uplatnit na volání kdykoliv a do všech sítí. Tyto volné jednotky se čerpají automaticky pouze v případech, na které se nevztahuje příslušná tarifní výhoda. Všechny tarify jsou připraveny zcela srozumitelně a přehledně s částkami včetně DPH a s jednotnou cenou za volání i zprávy do všech sítí bez ohledu na čas volání.

Zákazníci, kteří se rozhodnou pro uzavření smlouvy s dvouletým závazkem, získají výhody v plné výši. Tedy neomezené volání na všechna mobilní čísla v síti O2 a všechny pevné linky v ČR, a v případě O2 Podnikání XXL na všechna čísla v ČR bez omezení. O výhodu však nepřijdou ani ti, kteří se nechtějí vázat. Těmto zákazníkům je určena zjednodušená varianta tarifů O2 Podnikání, se kterými mohou vybranou výhodu využívat na jimi zvolené O2 číslo. Cena za volání, zprávy a počet volných jednotek zůstávají stejné.

Tiskové zprávy

Diskuse