BELKIN - hudební přijímač Bluetooth

26. 3. 2010 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Hudební přijímač Bluetooth® od společnosti Belkin přehraje hudbu z MP3 přehrávače, mobilního telefonu, iPhone nebo přehrávače iPod touch bezdrátově přes domácí stereofonní systém

BELKIN - hudební přijímač Bluetooth

Díky novému hudebnímu přijímači Bluetooth od společnosti Belkin si můžete oblíbené skladby z MP3 přehrávače a telefonů vybavených Bluetooth s profilem A2DP jako iPhone nebo přehrávače iPod Touch užívat bezdrátově prostřednictvím domácího stereofonního systému. Hudební přijímač Bluetooth odstraňuje potřebu kabelů a dokovacích stanic, hudbu můžete poslouchat a ovládat bez vstávání z gauče.

Poslech hudby z MP3 přehrávače, z mobilních telefonů, iPhone nebo přehrávače iPod prostřednictvím domácího stereofonního systému umožňuje využívat vynikající zvuk stereofonního systému a současně ovládat výběr skladeb bezdrátově přehrávačem iPod. Připojit zařízení již nemůže být jednodušší, připojení můžete navázat bezdrátově, aniž byste se museli přibližovat ke stereofonnímu systému.

Hudební přijímač Bluetooth si dokáže zapamatovat až šest spárovaných zařízení a poskytuje spolehlivý a kvalitní zvuk přes Bluetooth verze 2.0.

Hudební přijímač Bluetooth F8Z492cw
• Automatické ztišení hudby při přijetí hovoru telefonem iPhone
• Technologie Bluetooth 2.0 s EDR zajišťuje vysoký výkon
• Přenos až do deseti metrů
• Zahrnuje kabel s konektory 3,5 mm a RCA a kabel se dvěma konektory 3,5 mm
• Kompatibilní se všemi zařízeními vybavenými technologií A2DP (Bluetooth stereo) včetně:
o iPhone 3GS, 3G a první generace
o iPod touch druhé generace
o MP3 přehrávače s A2DP
o Mobilní telefony s A2DP
• Doporučená koncová cena vč. DPH 1 299 Kč
• Tříletá omezená záruka

DOSTUPNOST
Hudební přijímač Bluetooth je již dostupný v České republice.

Název Bluetooth a ochranné známky Bluetooth vlastní společnost Bluetooth SIG, Inc., společnost Belkin International, Inc., je používá s licencí. iPod a iPod touch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích.