BenQ G925HDA - 18.5' LCD displej

1. 4. 2010 19:50    Rubrika: Tiskové zprávy

18.5’’ LCD displej G925HDA od BenQ pro domácnost i kancelář

BenQ G925HDA - 18.5' LCD displej

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zobrazení obrazu vždy v maximální velikosti bez nežádoucí deformace. Lepší obraz díky technologii Senseye®+photo, úspora elektrické energie, jež je podložená mezinárodními certifikáty, odezva 5ms
Společnost BenQ, celosvětově uznávaný výrobce digitálních zařízení určených pro všechny životní styly, potvrzuje své tvrzení pro firemní slogan “Přinášíme radost a kvalitu do života”, a to s příchodem cenově dostupného 18.5’’ monitoru G925HDA s jasem 200 NIT. Tento LCD displej se zobrazovacím poměrem 16:9 nabízí skutečně chytré řešení pro oblasti SOHO, SMB, vzdělávání a domácí použití – to vše díky rychlé 5ms odezvě, dynamickému kontrastnímu poměru 40 000 : 1 a přítomnosti konektoru D-Sub. Na rozdíl od předchozích modelů, šetří tento nový monitor 23.3% energie a je vysoce šetrný k životnímu prostředí, což dokazují i mezinárodně uznávané certifikáty.
BenQ nabídne kancelářím, domácím uživatelům i vzdělávacím institucím v oblasti 18.5 – 19’’ monitorů požitek ze sledování obrazu díky novým zobrazovacím režimům “Full” a “Aspect” na zcela novou úroveň. Režim “Full” je ideální pro zobrazení ve formátu 16:9, neboť přizpůsobí obsah tak, aby dokonale zaplnil celý displej bez zbytečných okrajů. Režim “Aspect” zase dokáže obraz modifikovat, aby z něj na displeji bylo vždy vidět co nejvíce, a to bez jakéhokoliv náznaku geometrické deformace. Mezi těmito dvěma módy lze velmi jednoduše přepínat pomocí intuitivního OSD menu.

Na novém displeji uživatelé ocení také přednosti technologie Senseye+foto, exkluzivního nástroje pro vylepšení obrazu z dílny společnosti BenQ. Tato technologie dynamicky reguluje jas a podsvícení displeje pro nejčastější uživatelské situace: Standard, Dynamická, Foto, Film a sRGB. Nezávislá správa barev Senseye dále uživatelům umožňuje dokonale přizpůsobovat barvy, kontrast a jas, to vše bez nutnosti přistupovat na jakékoliv kompromisy. Na závěr zbývá ještě uvést, že displej BenQ G925HDA je vybaven mnohoúčelovým konektorem D-Sub.

LCD monitor G925HDA je již na českém trhu dostupný za cenu 2.290 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse