Sony ICF-C717PJ - multifunkční radiobudík

1. 4. 2010 19:40    Rubrika: Tiskové zprávy

budí uklidňujícími zvuky probouzející se přírody

Sony ICF-C717PJ -  multifunkční radiobudík

• Má teploměr pro kontrolu teploty v místnosti zajišťující pohodlný noční spánek
• Obsahuje pět vybraných zvuků ideálních pro relaxaci
• Jeho projektor promítá čas na zeď nebo strop díky nastavitelnému úhlu paprsku
• Přístroj nabízí i vstup pro digitální hudební přehrávač

Model ICF-C717PJ od Sony není tuctový radiobudík. Je doslova nabitý skvělými funkcemi, díky kterým budete usínat i vstávat v mnohem větší pohodě, než jste byli dosud zvyklí.

Štíhlý, kompaktní design a elegantní povrchová úprava radiobudíku ICF C717PJ se starají o to, že skvěle zapadne do každé moderní ložnice. Ostatně, je to první radiobudík od Sony s vestavěným projektorem. Stačí jeho objektiv natočit do požadovaného úhlu a promítnout gigantické číselné zobrazení času buď na zeď, nebo dokonce na strop, kam dohlédnete z postele nejpohodlněji.

Duální zobrazení na displeji a zabudované funkce nabízejí dostatek různých možností buzení. Díky digitálnímu FM/AM tuneru můžete poslouchat oblíbený rozhlasový pořad, případně si přes audio vstup připojit iPod* nebo jiný MP3 hudební přehrávač a přivítat nový den svými nejoblíbenějšími skladbami.

K dispozici je i výběr pěti uklidňujících zvuků ze světa přírody, které harmonicky podbarví vstávání i usínání. Podle momentální nálady si navolíte dokonalou zvukovou kulisu podmořského světa, hukot mořských vln, šumění horské bystřiny, pleskání dešťových kapek nebo ptačí zpěv.

Velký, jasný a čitelný LCD displej s uklidňujícím modrým podsvícením má čtyři úrovně nastavení jasu pro pohodlné čtení v kteroukoli denní nebo noční dobu.

Součástí budíku je i teploměr zobrazující teplotu vzduchu v ložnici, takže si můžete snadno zkontrolovat, zda máte topení nastaveno na hodnotu nejvhodnější pro zdravý a klidný spánek.

A když vypadne proud? Nic se neděje! Záložní baterie v budíku při odpojení ze sítě nebo momentálním výpadku proudu se postarají o to, abyste ráno nezaspali.

Nový radiobudík ICF-C717PJ od Sony bude k dostání od května 2010.
* iPod je ochranná známka Apple Inc., registrovaná v USA a dalších zemích.

Nejdůležitější funkce a parametry:

ICF-C717PJ
Funkce hodin: Projekční zobrazení času; budík (bzučák, rádio, zvuky přírody, připojený hudební přehrávač), jeden/dva alarmy s odloženým zvoněním, funkce automatického vypnutí („sleep timer“)
Rádio: Digitální ladění s 20 frekvencemi pro přednastavení FM vln a 10 frekvencemi pro AM vysílací pásmo
Jiné funkce: 5x zvuků přírody (podmořský svět, hukot vln, horská bystřina, déšť, ptačí zpěv), zabudovaný pokojový teploměr
Displej: LCD s indikátorem budíku, zobrazením data, podsvícení se čtyřmi úrovněmi nastavení jasu
Hmotnost a rozměry: 0,62 kg; 215 x 60,5 x 58 mm (Š x V x H)