Kingston Digital představuje stylovou řadu DataTraveler

9. 4. 2010 15:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Kingston Digital představuje stylovou řadu DataTraveler pro každou osobnost

Kingston Digital představuje stylovou řadu DataTraveler

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost korporace Kingston Technology Company Inc. a nezávislý přední světový výrobce paměťových produktů dnes oznámil, že uvádí na trh limitovanou sérii stylových USB flash disků Kingston DataTraveler. Tato limitovaná série byla přizpůsobena čtyřem různým stylům, aby se hodila pro široký okruh zákazníků. Myslí si snad někdo, že paměťové disky nemají styl?

„Díky čtyřem exkluzivním a smělým designérským nápadům se tato nová řada flash disků liší od ostatních produktů,“ řekl Kirsty Millerová, marketingová ředitelka společnosti Kingston Digital pro oblast EMEA. „Tyto flash disky mají všechny rysy, které byste u produktové řady Kingston DataTraveler očekávali. Navíc si ale ještě můžete vybrat různý design podle toho, co se k vám nejvíc hodí.“
Nové designové provedení s názvy Red, Flower, Geometric a Boca jsou k dispozici pouze po omezenou dobu a jejich kapacita je 4 GB, což zaručuje dostatek místa pro vaše nejnovější fotografie nebo projekty. Design Boca připomíná charakteristický obrázek, kterým se proslavili Rolling Stones, a tento flash disk se dodává v provedeních o kapacitě 4 GB, 8 GB a 16 GB.
Produktová řada Kingston DataTraveler byla navržena tak, aby ukládání, přenos a správa dat byly co nejefektivnější. USB disk je vybaven zasouvacím mechanismem, díky němuž je USB konektor dokonale chráněn. Flash disk je malý, skladný a teď ještě navíc i sexy.
„USB flash disky jsou v běžném životě stále nepostradatelnější, tak proč by si lidé měli vybírat jen z několika základních barev?“ říká Kirsty Millerová. „Tato exkluzivní řada umožňuje zákazníkovi vyjádřit svou osobnost bez ohledu na to, kde je nebo co dělá.“

Exkluzivní designová řada flash disků Kingston DataTraveler může být pěkným a zároveň praktickým dárkem k svátku, narozeninám nebo prostě jen tak pro radost. Limitovaná série flash disků je k dispozici například v prodejnách Datart za 279 Kč s DPH.

Připojte se do fan klubu Remember Kingston na facebooku a získáte možnost zúčastnit se soutěže o jeden USB flash disk Kingston Datatraveler z limitované série.

Podívejte se na nové spotřebitelské internetové stránky plné novinek, soutěží, tipů a triků: www.rememberkingston.com

Tiskové zprávy

Diskuse