Gears of War - třetí pokračování

13. 4. 2010 15:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Gears of War jsou zpět – oznámeno třetí pokračování!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Fanoušky i kritiky milovaná dvoudílná akční série „Gears of War“ se dočká v České republice závěrečného pokračování 8. dubna 2011. „Gears of War 3“ vyvíjí, stejně jako minulé díly, osvědčené studio „Epic Games“ exkluzivně pro Xbox 360. Napínavý příběh se znovu točí kolem záchrany lidské rasy v době, kdy byla všechna města na planetě Sera vyhlazena krvežíznivými Locusty. Hrstku přeživších v čele s Marcusem Fenixem dělí od poslední naděje na záchranu svého světa jen jejich nezdolná touha po přežití a společná týmová práce.
„Při vydání prvního dílu Gears of War před třemi lety jsme si dali jasný úkol ohromit nezapomenutelným příběhem o hrdinství a obětavosti. Téměř přesně za rok se budou moci hráči na vlastní kůži přesvědčit, jak vlastně napínavý příběh Marcuse a jednotky Delta dopadne,“ říká Cliff Bleszinski, designový ředitel Epic Games. „Závěrečný díl bude jednoznačně tou největší a nejdramatičtější částí celé Gears of War série,“ dodává.
Jako první ochutnávku společně s oficiálním oznámením pokračování uvolnilo studio „Epic“ trailer „Ashes to Ashes“. V tom se představuje vedle vylepšeného Unreal Engine 3 i působivá bitva mezi neohroženou Delta squad, zákeřnými Locusty a nově i neprozkoumanou rasou Lambent.
Debutový trailer „Ashes to Ashes“ včetně dalších informací chystaného zakončení série „Gears of War 3“ je k dispozici na gearsofwar.xbox.com, gametrailers.com nebo v oficiálním klubu Xbox 360 Czech Republic na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse