Mountfield odstartoval novou kampaň s notebooky

14. 4. 2010 18:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Mountfield odstartoval novou kampaň

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Mountfield dnes spustil kampaň, v rámci které si zákazníci spolu se svým nákupem odnesou netradiční dárek. Na zákazníky čeká několik desítek tisíc kusů notebooků Acer Aspire One s předinstalovanou českou verzí operačního systému Windows XP Home a podobné množství herních konzolí Xbox 360. Vedle toho si zákazníci budou moci zakoupit také sadu Microsoft Office pro studenty a domácnosti za zvýhodněnou cenu 1 790 Kč nebo vybrat další počítačové doplňky.
Milan Hrabovský, ředitel divize OEM společnosti Microsoft, která je jedním z hlavních partnerů akce říká: „Od kampaně si slibujeme zejména zvýšení počítačové gramotnosti v České republice a rozšíření povědomí o informačních technologiích ve skupině, která s nimi nemá tak bohaté zkušenosti. Uživatelé mají unikátní příležitost získat velmi výhodně notebook s legálním operačním systémem. Věříme, že tímto krokem přispějeme také ke snížení míry softwarového pirátství v České republice.“
„Společnost Mountfield se zaměřuje na dlouhodobý vztah se zákazníkem a snaží se mu nabídnout nejen vysokou kvalitu zahradní techniky, ale i doprovodných služeb. Právě proto jsme se v rámci této kampaně spojili s jedničkami na trhu jako Microsoft nebo Acer, kteří nám poskytli kvalitní dárky, ale i pečlivě vyškolili náš personál,“ říká Ivan Drbohlav, generální ředitel, Mountfield.
Notebooky zdarma nabídl Mountfield ve spolupráci s Microsoftem a Acerem i v loňském roce. Akce se setkala s vysokým úspěchem. Společně s nákupem zboží si notebook zdarma odneslo téměř 60 tisíc zákazníků. Pro některé byl získaný notebook vůbec první příležitostí vyzkoušet si práci s počítačem, pro jiné představoval dárek pro děti či vnoučata, která ho využijí ve škole.

Tiskové zprávy

Diskuse