Multimediální notebook Toshiba Satellite A660

15. 4. 2010 21:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Štíhlý krasavec s propracovanými funkcemi pro dokonalý multimediální zážitek

Multimediální notebook Toshiba Satellite A660

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes oznámila uvedení nového modelu Satellite A660 – nejnovějšího přírůstku do portfolia notebooků značky Toshiba, který je navržen speciálně pro zábavu s multimedii. Displej má úhlopříčku 16" (40,6 cm) a předurčuje tento model uživatelům, kteří hledají výkonný a zároveň štíhlý notebook se stylovým designem, vybavený multimediálními a dalšími zábavními funkcemi. Notebook Satellite A660 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Přehrává hudbu i v režimu spánku
Využití multimediálních aplikací je pro mnoho lidí při každodenním používání počítače zásadní. Výbava notebooku Satellite A660 je s ohledem na splnění tohoto požadavku dokonalá – nabízí prvotřídní zážitek z perfektně podaného obrazu, který podpoří špičková technologie pro zpracování zvuku Dolby® Advanced Audio. Realistický a plný zvuk poskytují stereo reproduktory Harman Kardon. Nová funkce „Sleep-And-Music“ umožňuje přehrávat hudbu z připojeného přehrávače MP3 souborů i tehdy, když je notebook v režimu spánku nebo je vypnutý.

HD kvalita bez ohledu na zdroj obsahu
V určitých konfiguracích se model Satellite A660 dodává s přepisovací Blu-ray mechanikou, která umožňuje nejen přehrávat filmy v HD rozlišení, ale lze ji současně využít pro ukládání až 50 GB dat na dvouvrstvé disky. Notebook je dále vybaven funkcí Resolution+, což je aplikace, jež v reálném čase převzorkuje obrazový obsah se standardním rozlišením na téměř HD rozlišení a provede jeho barevnou korekci. Díky tomu posunuje zážitek ze sledování videa na novou úroveň a přitom zůstává cenově dostupný.

Streaming videa – snadný a bezdrátový
Ovladač Toshiba Media Controller pomáhá uživatelům snadno a intuitivním způsobem sdílet a streamovat fotografie, videa nebo hudbu mezi připojenými zařízeními s podporou DLNA®.
Součástí softwarové výbavy notebooku Satellite A660 je dále Toshiba Media Controller Plug-in pro webový prohlížeč Internet Explorer umožňující komfortní streamování flashových videí z YouTube na připojený televizor s certifikací DLNA.
Satellite A660 je první řadou notebooků značky Toshiba uváděnou v regionech EMEA, jejíž modely jsou vybaveny nedávno ohlášenou technologií Intel® Wireless Display, která uživatelům umožňuje bezdrátově streamovat videa a hudbu z notebooku do televizoru vybaveného touto technologií. Bezdrátový přenos obrazu je možné používat souběžně s bezdrátovým WiFi připojením.

Nová odolná a texturovaná povrchová úprava
Multimediální funkce a výpočetní výkon notebooků Satellite A660 doplňuje špičkový design, představující novou klávesnici s tlačítky oddělenými mezerami a velmi odolné černé provedení s texturovanými plochami, které jsou příjemné na dotek.

Šetrný k životnímu prostředí a podporující udržitelný rozvoj
Jako odpovědný člen celosvětového společenství zaručuje společnost Toshiba, že všechny její notebooky plně odpovídají evropským směrnicím WEEE (likvidace elektronických odpadů) a RoHS (omezení používání nebezpečných látek), čímž účinně snižuje dopady na životní prostředí díky eliminaci používání olova, rtuti a některých dalších nebezpečných látek. Systém Toshiba Eco Utility navíc pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku. Model Satellite A660 splňuje požadavky ENERGY STAR® 5.0.

Chcete-li si stáhnout fotografie nového notebooku Satellite A660, navštivte laskavě knihovnu fotografií pro média Toshiba Press Lounge Image Library: www.toshiba.eu/images

Tiskové zprávy

Diskuse