Toshiba Satellite L630 - štíhlý notebook

19. 4. 2010 20:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Všestranný model se 13,3palcovým displejem je skvělý pro multimedia

Toshiba Satellite L630 - štíhlý notebook

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes rozšířila produktovou řadu spotřebitelských notebooků Satellite o nový, ultra přenosný model Satellite L630. Tento notebook je velmi štíhlý a lehký, má displej s úhlopříčkou 13,3" (33,8 cm) a je určen pro uživatele, kteří cestují a současně potřebují vysoký výpočetní výkon. Notebook Satellite L630 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Model Satellite L630 má černý texturovaný povrch a jeho přenášení je velmi snadné, neboť váží pouhých 2,1 kg. V jednom notebooku se tak snoubí snadná přenosnost, vysoký výpočetní výkon i propracované multimediální funkce a díky tomu je Satellite L630 skvělou volbou pro současný digitální životní styl. Plně vybavený model Satellite L630 obsahuje optickou mechaniku a 3D senzor, který chrání data uložená na harddisku v případě pádu nebo nárazů, jež mohou při práci na cestách nastat.

Notebook Satellite L630 je vybaven ovladačem pro multimedia s názvem Toshiba Multimedia Controller, jenž umožňuje snadné a bezproblémové sdílení se zařízeními, která jsou vybavena DLNA, zatímco díky Dolby® Advanced Audio se uživatelé mohou ponořit do plného zvuku vestavěných reproduktorů nebo si jej vychutnat na jakýchkoli sluchátkách.

Součástí softwarové výbavy notebooku Satellite L630 je dále Toshiba Media Controller Plug-in pro webový prohlížeč Internet Explorer umožňující komfortní streamování flashových videí z YouTube na připojený televizor s certifikací DLNA.

Šetrný k životnímu prostředí a podporující udržitelný rozvoj
Jako odpovědný člen celosvětového společenství zaručuje společnost Toshiba, že všechny její notebooky plně odpovídají evropským směrnicím WEEE (likvidace elektronických odpadů) a RoHS (omezení používání nebezpečných látek), čímž účinně snižuje dopady na životní prostředí díky eliminaci používání olova, rtuti a některých dalších nebezpečných látek. Systém Toshiba Eco Utility navíc pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku. Model Satellite L630 splňuje požadavky ENERGY STAR® 5.0.

Chcete-li si stáhnout fotografie nového notebooku Satellite L630, navštivte laskavě knihovnu fotografií pro média Toshiba Press Lounge Image Library: http://www.eu.press.toshiba.eu/pages/page_content_picture_list.shtml

Tiskové zprávy

Diskuse