WatchGuard spouští Quarantine Management Server

20. 4. 2010 11:26    Rubrika: Tiskové zprávy

WatchGuard spouští Quarantine Management Server

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový produkt, který rozšiřuje platformu WatchGuard XCS pro bezpečnost emailu

WatchGuard® Technologies, globální leader v řešení podnikového zabezpečení, oznámil spuštění produktu WatchGuard Quarantine Management Server (QMS), který spolu s platformou XCS pro rozšířenou bezpečnost obsahu nabízí firmám doplňkovou ochranu proti spamu, phishingu a malwaru.

WatchGuard Quarantine Management Server je ideální pro poskytovatelé bezpečnostních služeb (MSSPs), středně velké firmy a podnikové organizace. Díky plně automatizované, inteligentní a snadno použitelné filtraci pošty, umožňuje firmám izolovat na lokálním serveru veškeré nevyžádané nebo extrémně dlouhé emaily a ponechat je zde k pozdějšímu zpracování. Vysoké zabezpečení prostoru pro filtrovanou a izolovanou poštu zaručuje administrátorům flexibilitu a hlavně nepřekonatelnou ochranu před hrozbami.

„Jelikož emailing patří mezi základní firemní operace, stává se rovněž nejčastější vstupní branou pro viry, hackery a škodlivý malware. A právě proto WatchGuard nyní nabízí možnost spravovat a izolovat e-maily na lokálním serveru (QMS) jako doplněk pro již oceněnou platformu XCS. Použití těchto dvou systému zároveň, umožní uživatelům souběžnou kontrolu na jejich emaily a zároveň poskytne opravdu nepřekonatelnou ochranu proti nevyžádané poště,” říká Eric Aarrestad, viceprezident pro marketing společnosti WatchGuard Technologies.

S WatchGuard QMS mohou firmy snížit potřebný výkon a objem dat na emailových branách, s výsledkem vyššího troughputu při zpracování zpráv a poklesem nákladů spojených s administrací a streamline reportingem. WatchGuard QMS může pojmout a spravovat nevyžádanou poštu až od 180 tisíc uživatelů a stejně tak ji i ponechat izolovanou v karanténě po dobu 30 a více dnů. Důležité a osobní emaily tedy nebudou nikdy ztraceny, a to i při zachování všech nároků, které jsou spojeny s chodem interních emailových systémů a sítí, na minimu.

Cena a dostupnost
WatchGuard QMS je k dispozici ve dvou provedeních: WatchGuard QMS 500, který je schopen podpory až pro 90 tisíc uživatelů (\$5,500) a WatchGuard QMS 1000, se schopností podpory až pro 180 tisíc uživatelů (\$13,750). Pro více informací navštivte www.watchguard.com

Tiskové zprávy

Diskuse