Notebook Toshiba Satellite C650

21. 4. 2010 11:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebook s 15,6palcovým displejem poskytuje vše potřebné pro každodenní využití za velmi dostupnou cenu

Notebook Toshiba Satellite C650

Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes oznámila uvedení nového modelu Satellite C650. Díky displeji s úhlopříčkou 15,6" (39,6 cm) se jedná o ideální notebook pro lidi, kteří hledají zařízení, jež by splnilo potřeby jejich každodenní práce s počítačem, a mají přitom napjatý rozpočet. Notebook Satellite C650 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Model Satellite C650 má černý texturovaný povrch odolný proti poškrábání i zašpinění otisky prstů a je vybaven vším, co uživatelé pro každodenní práci s počítačem potřebují, včetně e-mailu, procházení internetu, standardních kancelářských aplikací a základní výbavy pro zábavu s využitím multimedií. Displej s LED podsvícením má lesklé provedení Toshiba TruBrite® a poměr stran 16:9, který je ideální pro sledování širokoúhlých filmů na DVD a dalších obrazových materiálů a fotografií. Plochá klávesnice je doplněna o numerický blok s 10 tlačítky a Touch Pad s ovládáním pomocí gest „Gesture Control“ a spolu s aplikačním balíkem Toshiba LifeSpace pro organizaci dat zajišťuje uživatelům efektivní práci a příjemný pocit z používání notebooku.

Šetrný k životnímu prostředí a podporující udržitelný rozvoj
Jako odpovědný člen celosvětového společenství zaručuje společnost Toshiba, že všechny její notebooky plně odpovídají evropským směrnicím WEEE (likvidace elektronických odpadů) a RoHS (omezení používání nebezpečných látek), čímž účinně snižuje dopady na životní prostředí díky eliminaci používání olova, rtuti a některých dalších nebezpečných látek. Systém Toshiba Eco Utility navíc pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku. Model Satellite C650 splňuje požadavky ENERGY STAR® 5.0.