Notebook Toshiba Satellite C650

21. 4. 2010 11:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebook s 15,6palcovým displejem poskytuje vše potřebné pro každodenní využití za velmi dostupnou cenu

Notebook Toshiba Satellite C650

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes oznámila uvedení nového modelu Satellite C650. Díky displeji s úhlopříčkou 15,6" (39,6 cm) se jedná o ideální notebook pro lidi, kteří hledají zařízení, jež by splnilo potřeby jejich každodenní práce s počítačem, a mají přitom napjatý rozpočet. Notebook Satellite C650 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Model Satellite C650 má černý texturovaný povrch odolný proti poškrábání i zašpinění otisky prstů a je vybaven vším, co uživatelé pro každodenní práci s počítačem potřebují, včetně e-mailu, procházení internetu, standardních kancelářských aplikací a základní výbavy pro zábavu s využitím multimedií. Displej s LED podsvícením má lesklé provedení Toshiba TruBrite® a poměr stran 16:9, který je ideální pro sledování širokoúhlých filmů na DVD a dalších obrazových materiálů a fotografií. Plochá klávesnice je doplněna o numerický blok s 10 tlačítky a Touch Pad s ovládáním pomocí gest „Gesture Control“ a spolu s aplikačním balíkem Toshiba LifeSpace pro organizaci dat zajišťuje uživatelům efektivní práci a příjemný pocit z používání notebooku.

Šetrný k životnímu prostředí a podporující udržitelný rozvoj
Jako odpovědný člen celosvětového společenství zaručuje společnost Toshiba, že všechny její notebooky plně odpovídají evropským směrnicím WEEE (likvidace elektronických odpadů) a RoHS (omezení používání nebezpečných látek), čímž účinně snižuje dopady na životní prostředí díky eliminaci používání olova, rtuti a některých dalších nebezpečných látek. Systém Toshiba Eco Utility navíc pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku. Model Satellite C650 splňuje požadavky ENERGY STAR® 5.0.

Tiskové zprávy

Diskuse