Lenovo - Profesor Leny

22. 4. 2010 20:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Principem je podle geografických souřadnic, které naleznete na fanouškovské stránce na Facebooku, vypátrat schránku ukrytou v přírodě. Odtrhnout si kontrolní kód, vyfotit se u nalezené schránky a fotku poslat profesoru Lenymu na Facebook. Po ukončení hledání dostanete spolu s ostatními úspěšnými hledači tipovací otázku. Pokud na ni odpovíte nejpřesněji, získáte notebook Lenovo ThinkPad Edge.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Lenovo ThinkPad Edge je nový 13palcový notebook s moderním designem v sexy červené nebo černé barvě. Jeho předností není jen výrazný design, ale i odolnost vůči nárazům, vodě, baterie s dlouhou výdrží a mnoho dalších zajímavých parametrů. Prostě má říz.

Ve druhém kole byly schránky umístěny ve třech českých městech – Praha, Brno a Hradec Králové, takže se mohli zúčastnit nejen fanoušci geocachingu z hlavního města, jako tomu bylo v prvním kole. V třetím kole, které začíná v pátek 16. dubna 2010 se kromě Prahy bude hledat také v Českých Budějovicích a Ostravě. Soutěž je určena především pro mladé lidi, ale věk není kritériem pro účast v soutěži. Jedinou podmínkou je, že se musíte stát na Facebooku fanouškem profesora Lenyho. Na jeho stránce také najdete veškeré potřebné informace a pravidla soutěže. Pro účast v soutěži není nutné mít přístroj s navigačním systémem GPS, souřadnice totiž stačí zadat do internetové mapy, která umí pracovat se zeměpisnými souřadnicemi.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse