Xbox 360 - nový seriál Alan Wake

22. 4. 2010 20:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Alan Wake ke shlédnutí ve vlastním hraném a tajemném seriálu Bright Falls

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tvůrci Alana Waka připravili pro nedočkavé fanoušky hraný šestidílný seriál s názvem Bright Falls, který nabídne mysteriózní atmosféru stejně jako očekávaný titul Alan Wake již za necelý měsíc exkluzivně pro Xbox 360. Pilotní dvojepizodu seriálu budou fanoušci moci shlédnout již 4. května na speciálním webu brightfalls.com. Další díly budou jednotlivě následovat 8. a 14. května. Šokující a děsivé dvoudílného zakončení celého miniseriálu pak bude k dispozici 18. května. Tvůrci slibují, že jednotlivé epizody zanechají ve fanoušcích podobné pocity jako první řada seriálu Městečko Twin Peaks před 20 lety.
Unikátní miniseriál Bright Falls byl natáčen v severoamerickém státě Oregon pod vedením uznávaného režiséra krátkometrážních filmů Philipa Vana, jehož filmy získaly ocenění na nejprestižnějších festivalech Berlin International Film Festival nebo Sundance Film Festival. V seriálu se také objeví herec Cooper Huckabee, známý z oblíbeného televizního seriálu True Blood: Pravá krev z produkce HBO.
Fanoušci si již nyní mohou předobjednat limitovanou edici Alana Waka, která obsahuje 144 stránkovou knihu s Alanovou vlastní povídkou včetně bonusového disku a soundtracku. Do zítra je speciální edice ještě v předprodeji u JRC za bezkonkurenčních 899 Kč. Poté se cena každý týden navyšuje o 100 korun až do oficiálního data vydání 14. května za odhadovanou maloobchodní cenu 1499 Kč. Limitovanou edici nabízí i xzone.cz a to včetně baterky s motivem hry.
Více informací naleznete na oficiálních stránkách xbox.com/alanwake.

Tiskové zprávy

Diskuse