Wii - Monster Hunter Tri

23. 4. 2010 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

PŘIPRAVTE SE NA LOV - HRA PRO POŘÁDNÝ CHLAPY! NEVĚŘÍTE?

Wii - Monster Hunter Tri

Právě dnes, právě teď přistála na planetě Zemi, v Evropě, v Čechách herní bomba s názvem Monster Hunter Tri. V Japonsku fenomén a v Evropě tomu jistě nebude jinak. Aby Nintendo dále povzbudilo Váš herní apetit, nabídne Vám on-line multiplayerový mód zdarma.

Novinka na Wii Vám umožní společně lovit a plně komunikovat zcela zadarmo, a to díky podpoře speciálního příslušenství Wii Speak! Zažijte zcela nový rozměr hraní. Staňte se spolu s ostatními zkušenou a mazanou loveckou bandou, stopující hrůzu nahánějící nestvůry se kterými sdílíte svět.

Pokud se chcete vydat na společné on-line dobrodružství s kýmkoliv na světě, stačí pár jednoduchých kroků. Pokud naleznete on-line přátele nebo někoho, s kým se chcete vydat na lov, stačí si jej jednoduše přidat na svůj seznam přátel, což musíte oba vzájemně potvrdit. Lovecká sezóna pak může začít…

Vytvořené evropské servery se budou starat, aby byly online služby rychlé a plynulé a Vy jste mohli všechnu svou pozornost věnovat akci – což, pokud chcete uspět, budete potřebovat.

Monster Hunter Tri Vás přivede do rozsáhlého a pestrého světa, ve kterém budete jako nadějný lovec bojovat za slávu, bohatství a životy vesničanů. Za hranicemi vesnice totiž žije a dýchá divočina jež je domovem neuvěřitelného množství nestvůr. Tito posvátnou úctu vzbuzující behemoti už dlouho vládli tomuto světu, ale právě vy máte sílu dokázat, že jste jeho pravými pány. Monster Hunter Tri líčí úžasný ekosystém, kde lidstvo žije společně s fantastickými tvory toulajícími se po souši, pod vodou i ve vzduchu. Vaše dobrodružství je založeno na interakci a boji s myriádami neuvěřitelných zvířat. Chování nestvůr je založeno na modelu převzatém od skutečných zvířat s teritoriálními sklony. Zvěř vás napadne až tehdy, když se dostanete příliš blízko, migruje a je také článkem v potravním řetězci, kde silnější loví slabšího. Tohle je svět, kde si nestvůry zaslouží váš respekt a kde nelovíte pro zábavu, ale kvůli vlastnímu přežití.

Vybírejte si nestvůry, které chcete zabít podle toho, jaký užitek Vám přinesou – například šupiny z ohni-odolného zvířete udělají vaši zbroj ohnivzdornou. Tak hurá do boje!