O2 představuje mobilní samoobsluhu a další novinky

26. 4. 2010 16:52    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 představuje mobilní samoobsluhu a další novinky pro uživatele mobilního internetu

Telefónica O2 zkvalitňuje své služby pro stávající i nové zákazníky a přináší zajímavé novinky pro uživatele mobilního internetu:

* Úsporu času při návštěvách prodejen či volání na zákaznickou linku nabídne zcela nová mobilní verze samoobslužného zákaznického systému.
* Nové, uživatelsky příjemné prostředí mobilního portálu O2 je nyní dostupné pro všechny typy mobilních telefonů.
* Pro všechny uživatele mobilního portálu O2 je připraveno nové vyhledávání přes Seznam.cz.

Moje O2 - mobilní samoobsluha

Mobilní samoobsluha umožňuje zákazníkům prostřednictvím mobilního telefonu jednoduchým způsobem spravovat a objednávat celou řadu O2 služeb. Je dostupná kdekoliv a kdykoliv zcela zdarma. Stačí, pokud v prohlížeči svého mobilu zákazník zadá adresu m.o2mobil.cz. V sekci Moje O2 pak má možnost například aktivovat Internet v mobilu, bezplatně objednat novou SIM kartu, zjistit výši kreditu, vyhledat nejbližší bankomat, nastavit uvítací melodie a informační SMS zprávy, aktivovat a deaktivovat Zmeškané hovory a O2 Spojovatelku nebo nastavit telefon pro MMS a Internet v mobilu. S blížícím se příchodem léta a období dovolených zákazníci jistě ocení také možnost rychlé aktivace a deaktivace roamingových tarifů.

Nabídka služeb ovládaných prostřednictvím mobilní verze samoobslužného zákaznického systému se bude postupně rozšiřovat. Do budoucna nabídne například datový roaming, aktivaci výhod předplacených tarifů O2 NA!VÍC, zobrazování nedoručených MMS zpráv a mnoho dalších.

O2 mobilní portál v novém

Na míru upravené uživatelské rozhraní O2 portálu ( http://m.o2mobil.cz) je nyní dostupné všem uživatelům mobilních telefonů s tarifem Internet v mobilu. Přístup na portál je poskytován zcela zdarma a zákazníkům nejsou účtovány žádné poplatky za přenesená data. Obsah hlavní stránky si každý může přizpůsobit podle vlastních potřeb. Nastavit je možné až osm mini-aplikací nebo oblíbených služeb. Každá stránka, do které uživatel vstupuje z portálu mobilního internetu, obsahuje navigační lištu s vyhledávačem a odkazy na homepage, oblíbené položky či historii. Pod záložkou Moje top je pak přímo na hlavní stránce umístěn seznam nejnavštěvovanějších stránek. Pokud uživatel nemá zájem si obsah hlavní stránky vybrat sám, portál se automaticky přizpůsobí a stránku nastaví podle jeho chování.

O2 Mobilní portál s novým vyhledáváním

Mobilní portál O2, který slouží jako vstupní brána do světa mobilního internetu, nabízí nové vyhledávání. Hned na úvod hlavní stránky uživatelům přibyla lišta s možností vyhledávání přes serverSeznam.cz. Hledání bylo v minulosti omezeno pouze na obsah samotného portálu, nyní ale probíhá v rámci celého internetu. Zájemci se takvelmi rychledostanou ke všem požadovaným informacím. Ve výsledcích hledání se objevují odkazy z celého světa, záznamy z katalogu firem, obrázky, nabídky služeb a řada dalších informací.