Azlan prvním distributorem produktů Cisco C-Series

27. 4. 2010 15:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Azlan prvním distributorem produktů Cisco C-Series určených pro virtualizační řešení a datová centra

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Azlan, divize společnosti Tech Data a evropský lídr na poli distribuce podnikových sítí a softwarových řešení, uskutečnil ve Velké Británii první dodávky nové série produktů společnosti Cisco určených pro virtualizační řešení a datová centra – Cisco United Computing System (UCS) C-Series.

Díky nedávným výrazným investicím do prohloubení spolupráce divize Azlan a společnosti Cisco se Azlan stal prvním distributorem, který může nabídnout resellerům celé portfolio Cisco C-Series rack-mount serverů. Azlan zároveň oznámil, že plánuje sérii speciálních školení pro resellery, kteří jsou už nedočkaví, aby mohli přinést Cisco C-Series na trh. K dnešnímu dni už proběhlo několik úspěšných obchodních schůzek a Azlan začal spolupracovat s klíčovými partnery společnosti Cisco na budování obchodních příležitostí.

Ian French, ředitel Azlan UK, k tomu říká: „Hned od začátku Azlan zaujal vedoucí pozici v distribuci produktů Cisco C-Series. Plánované aktivity ještě více posílí naši pozici první volby u resellerů u zmiňovaných produktů. Jedná se skutečně o jedinečnou příležitost pro nás a celou Cisco komunitu. Budeme proto i nadále pokračovat ve značných investicích do rozvoje distribučního kanálu, abychom byli schopni přinášet maximální užitek našim partnerům. Jsme prvním distributorem produktů C-Series a díky vybudování zdravého distribučního kanálu předpokládáme rychlý nárůst obratu v této oblasti.“

AZLAN nabízí svým Cisco partnerům, kromě školení ve formě workshopů a Webexů, obchodní a marketingovou podporu, asistenci při ukázkách DEMO produktů u klíčových zákazníků a pomoc v přístupu ke speciální marketingové podpoře od Cisca. „Velmi úzce spolupracujeme se společností Cisco a budeme se snažit, aby reselleři získali maximum z obrovských zdrojů a úsilí, které jsme společně s Ciscem do rozvoje obchodu s C-Series vložili,“ doplnil French.

Série produktů Cisco C-Series je ideální platformou od konsolidace serverů až po desktopové virtualizační projekty, které výrazně přispívají ke snížení manažerského zatížení, starostí o náklady a zároveň zvyšují obchodní flexibilitu. „Naše rané úspěchy podtrhují vedoucí pozici, kterou Azlan zaujal při distribuci řešení pro datová centra společnosti Cisco. Zároveň jasně ukazují efektivitu komplexního přístupu, který jsme přijali na podporu resellerů. Tím, že jim odborným vzděláváním poskytujeme celé portfolio Cisco C-Series, zvyšujeme jejich povědomí o dalších možnostech, jak identifikovat a vytvářet obchodní příležitosti s těmito novými řešeními,“ dodává French.

Informace o divizi AZLAN, společnosti Tech Data Distribution naleznete na www.azlan.cz .

Tiskové zprávy

Diskuse