T-Mobile: USB modem + internet na 3 měsíce za 999 Kč

29. 4. 2010 12:22    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile: USB modem + internet na 3 měsíce za 999 korun

- Předplacený internet na čtvrt roku v ceně balíčku
- Twist Internet Lite – ideální nabídka pro občasné surfaře

T-Mobile přichází s novým balíčkem pro surfování za zajímavou cenu. Za 999 korun s DPH může nyní každý získat USB modem a předplacený internet na 3 měsíce. SIM karta nese tarif Twist Internet Lite a podporuje všechny dostupné technologie v síti T-Mobile GPRS/EDGE/3G. Balíček bude v prodeji od 1. května u vybraných IT prodejců a v internetových obchodech.

Nabídka je určena především na mobilní využití (web, maily, ICQ, Facebook atd.). Cena balíčku je ušitá na míru všem příznivcům brouzdání, 999 Kč včetně DPH. Za tuto sumu získá uživatel nejen modem – USB Stick MF626, ale také tři měsíce surfování zdarma. Kdo by si totiž koupil jen modem, zaplatil by 999 Kč s DPH. To znamená, že s balíčkem získává internet na čtvrt roku bez jakéhokoliv poplatku.

Po uplynutí předplaceného může zákazník dále využívat Twist Internet Lite. Ten přijde měsíčně na 249 Kč s DPH a umožňuje surfovat s využitím GPRS, EDGE a 3G s měsíčním limitem na přenos dat 500 MB. V případě, že zájemce potřebuje využívat více mobilní připojení, může kdykoli přejít na některý z vyšších tarifů.

USB Stick MF626 je navíc uživatelsky velmi přátelský, neboť má systém „plug and play“, což znamená, že se automaticky nainstaluje z ovladačů uložených v jeho firmwaru a zákazník se nemusí nijak starat o „rozchození“ internetu. Stačí jen USB modem připojit a začít surfovat.