Notebooky Asus na 45. ročníku MFF Karlovy Vary

30. 4. 2010 20:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Ani letos se MFF KV bez ASUS notebooků neobejde

Notebooky Asus na 45. ročníku MFF Karlovy Vary

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

I na letošním 45. ročníku MFF Karlovy Vary zajistí výpočetní techniku společnost ASUS. Stovky notebooků ASUS se postarají o bezproblémový průběh českého filmového svátku a další budou k dispozici novinářům a návštěvníkům festivalu v internetových kavárnách. Filmoví nadšenci si jejich prostřednictvím budou moci nejen najít program kin, ale zároveň třeba vyřídit rezervaci vstupenek online, napsat na Twitter postřehy z festivalu nebo se pochlubit na Facebooku fotkou s VIP osobností.

Již tradičně bude festival plný premiér nejen filmových ale i ze světa IT. Letos se návštěvníci mohou těšit na model ASUS U53 Bamboo Collection vyrobený z bambusu, který se stává oficiálním notebookem 45. ročníku MFF KV.

„ASUS je průkopníkem ve využívání neobvyklých materiálů při výrobě notebooků, a důkazem toho jsou právě extravagantní “bambusové” modely. Tyto designové notebooky vnášejí do světa výpočetní techniky plného studených kovových a plastových materiálů změnu v podobě krytu z přírodního bambusu. Kromě toho, že jde o lehce obnovitelný zdroj, dosahuje bambus pevnosti srovnatelné s mnoha slitinami, a zároveň je velmi odolný,” vysvětluje výhody notebooku Lukáš Herout z firmy ASUS.

ASUS připravuje jako dodavatel festivalu pro návštěvníky již potřetí v řadě bohatý program, v jehož rámci si lidé budou moci vyzkoušet další notebookové novinky a vyhrát oficiální notebook 45. MFF KV nebo další atraktivní ceny.

Tiskové zprávy

Diskuse