Sony Ericsson VivazT u Telefónica O2

3. 5. 2010 17:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Jedinečnou příležitost pořídit si skvěle vybavený dotykový mobil a surfování v něm zdarma přináší Telefónica O2. Všichni zákazníci mají nyní možnost získat exkluzivně u O2 stylový telefon Sony Ericsson VivazT a k němu bezplatné využívání služby O2 Internet v mobilu Plus na 3 měsíce. Navíc jsou pro ně připraveny tři aplikace ke stažení do telefonu dle výběru zdarma.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Sony Ericsson VivazT, který máme exkluzivně v nabídce, je přímo stvořený pro internet v mobilu. Nabízí předinstalované, v dnešní době velmi oblíbené, aplikace Facebook, YouTube a také vyhledávač Google či automatické stahování emailů do telefonu. V kombinaci se službou O2 Internet v mobilu Plus, která nabízí dostatečný limit stahování dat, mohou zákazníci bezstarostně surfovat a využít tak možnosti tohoto chytrého telefonu naplno," říká Petr Matějovský, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2 Czech Rebublic.

O2 Internet v mobilu Plus na 3 měsíce zdarma získá každý zákazník paušálních služeb, který si v době od 1. května 2010 do 31. července 2010 pořídí mobilní telefon Sony Ericsson VivazT. Jako dárek navíc dostane kupón na 3 aplikace. Ty si může stáhnout prostřednictvím portálu PlayNowT přímo v telefonu. Na výběr jsou hry, hudba, vyzvánění, tapety a aplikace speciálně pro mobilní telefony Sony Ericsson. Nabídka platí při koupi jak dotovaného, tak nedotovaného telefonu.

Tiskové zprávy

Diskuse