Super Mario Galaxy 2 na herní konzole Wii

4. 5. 2010 19:11    Rubrika: Tiskové zprávy

MARIO OPĚT VYRÁŽÍ DO GALAXIE!

Super Mario Galaxy 2 na herní konzole Wii

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Připoutejte se k sedadlu a připravte se na výlet na oběžnou dráhu! Dlouho očekávaný Super Mario Galaxy 2 přistane v Evropě 11. června 2010. V Mariově nejnovějším dobrodružství, plném nových herních prvků, si na své přijde každý.

Hvězdný festival je v plném proudu a smršť padajících hvězd se znovu řítí na Houbové království. Princezna Peach zve Maria k návštěvě festivalu na svůj hrad. Než se ovšem Mario dostane k samotnému hradu, musí se vypořádat s proradným Bowserem, který zaútočil na Peach a zajal ji. Bowser šikovně unikl do kosmu a Mario se jej vydá pronásledovat. Díky postavičce Luma, kterou na své cestě potká, získává Mario speciální spin schopnosti, které se mu budou na cestování mezi planetami i na planetách samotných velmi hodit. Poutavá a neuvěřitelná mise v kosmu – Mario musí zachránit princeznu a vrátit do Houbového království mír!

Super Mario Galaxy 2 je napěchovaný novými prvky, včetně nových prostředků cestování skrze galaxie, úplně nových Mariových pomůcek a schopností, Kosmickým průvodcem a Yoshim – hladovějším než kdy dřív.

Dvě nová Mariova vybavení jsou ve středu zájmu: Mario-Mrak a Mario-Kámen. Nejdříve jako Mario-Mrak vytvoří plošiny z mraků, které mu umožní dostat se vysoko na oblohu. Když použije svůj druhý převlek, může se přeměnit na Maria-Kámen, převálcovat nepřátele a předměty v galaxiích.

Váš věrný přítel Yoshi hraje v Super Mario Galaxy 2 čím dál důležitější roli a má speciální novou charakteristiku. Když sní ovoce ve tvaru žárovky, vyzařuje nádherné světlo a ozařuje skrytá místa. Ale dávejte pozor, tato jeho schopnost trvá jen chvíli, a tak Mario a Yoshi potřebují posbírat více ovoce, aby byli na plošině, na které stojí, v bezpečí!

Super Mario Galaxy 2 má pro každého něco - úrovně dost těžké, aby ke svému překonání vybídly i sebejisté hráče, ale také prostor, aby si hru užili i běžní hráči nebo zcela nezkušení jedinci. Super Mario Galaxy 2 obsahuje také Kosmického průvodce - pomocné nastavení, které pomůže hráčům, jimž se některá místa zdají těžší. Tak na co čekáte? Ujistěte se, že si odchytnete svou hru, až se Mario bude vracet do Evropy z kosmu dne 11. června 2010.

Cena hry Super Mario Galaxy 2: 1499,- Kč
Cena herní konzole Wii: 5790,- Kč
Datum uvedení na trh: 11. června 2010

Tiskové zprávy

Diskuse