Záložna dat Humyo.cz druhým rokem v ČR

5. 5. 2010 19:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Humyo, největší záložna dat v Evropě, již druhým rokem v ČR

Záložna dat Humyo.cz druhým rokem v ČR

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Již druhým rokem nabízí v České republice své služby společnost Humyo, specialista na zálohování a synchronizaci dat. Na adrese www.humyo.cz nabízí úložiště dat s intuitivní správou souborů včetně jednoduché práce s dokumenty, multimédii a fotografiemi. Synchronizace probíhá na všech připojených počítačích či komunikátorech, takže uživatel má vždy přístup k poslední verzi souboru. Uživatelé tak mají humyo vždy po ruce pro ukládání, úpravu a sdílení dokumentů a fotografií. Tuto službu využívá již přes 600 000 zákazníků na celém světě, z toho je přes 20 000 spokojených uživatelů v České republice.
V základní verzi humyo nabízí 10GB prostoru zdarma. Placenou verzi 100 GB lze nyní získat zdarma v zajímavé akci. Pokud si uživatel objedná výrobu webových stránek od společnosti Kodo Praha (www.kodo.cz), získává 100 GB prostoru automaticky zdarma. Nově je možno platit za službu humyo i bankovním převodem.
Online úložiště dat humyo.cz je naprogramováno tak, aby bylo snadno ovladatelné pro běžného uživatele. Je přehledné, již při první návštěvě se nový uživatel rychle a bez problémů zorientuje. Všechny zálohované fotografie, dokumenty, hudba a multimediální soubory jsou vždy při ruce – na počítači, PDA či mobilu. Humyo.cz navíc přesně pozná, o jaký typ souboru se jedná, a všechny uložené soubory v administraci roztřídí. V počítači není dokonce nutné mít nainstalovaný multimediální přehrávač nebo prohlížeč fotek. Humyo samo díky svému multimediálnímu přehrávači veškeré dokumenty přehraje, po nahrání do úložiště je možné je ihned vložit do mailu či publikovat na Facebooku. Humyo nabízí rovněž zálohování kontaktů, posílání zpráv či interní chat.
Humyo myslí také na bezpečnost přenášených dat, které mohou být citlivého charakteru. Proto nabízí SSL šifrování přenosu souborů. Rychlost stahování a nahrávání souborů je neomezená, vše tedy závisí jen na rychlosti připojení uživatele. Humyo lze používat i na PDA či na mobilním telefonu, licence je pro všechny další počítače a zařízení zdarma.
Humyo PC klient pro synchronizaci souborů je plně funkční s Windows 7. Absolutní novinkou záložny humyo je vlastní koš, který uživateli uchovává všechny smazané soubory. Znamená to, že pokud je některý soubor omylem smazán, zůstává možnost obnovy. Pro uživatele pracovního prostoru jsou připraveny samostatné koše pro každý týmový prostor. Humyo dále disponuje vylepšeným přehledem o využití úložného prostoru, který se nachází ve správci souborů. Také je zde připravena nová funkce rychlého výběru a označení myší několika souborů najednou, tzv. způsob Drag-to-Select.

Tiskové zprávy

Diskuse