WatchGuard rozbíhá boj s konkurencí

10. 5. 2010 16:09    Rubrika: Tiskové zprávy

WatchGuard rozbíhá boj s konkurencí

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

WatchGuard spouští program “Red Instead”, kde zákazník dostane výměnou za konkurenční zařízení produkt WatchGuard XTM nebo XCS zdarma.

WatchGuard® Technologies, globální leader v oblasti řešení podnikového zabezpečení, oznámil spuštění nového propagačního programu s názvem “Red Instead”, který jako první svého druhu nabízí pro podniky, které odevzdají své staré UTM Firewally a zařízení na ochranu obsahu, produkty WatchGuard XTM a Watchguard XCS zdarma.

„Malware, viry a útoky hackerů jsou čím dál tím víc sofistikovanější, těžko rozpoznatelné a mnohem destruktivnější. I tak jsou ale firmy schopné riskovat a spoléhat se na staré technologie, které by údajně měly tyto stále zákeřnější hrozby zatavit. Program WatchGuard “Red Instead” zlepšuje vidinu problémů tím, že podnikům dává možnost, získat zdarma tu nejlepší ochranu sítí, aplikací a dat,” tvrdí Eric Arrestad, viceprezident pro marketing společnosti Watchguard Technologies.

Zákazníci, kteří nám odevzdají konkurenční bezpečnostní zařízení a podepíší s námi licenční smlouvu na používání našeho software (3 roky), získají zdarma produkty WatchGuard XTM série 2, 5 nebo 8, popř. WatchGuard XCS 170, 370, 570, 970 nebo 1170.

Série WatchGuard XTM, která je známá pro svůj jasně rudý vzhled, sdružuje vícevrstvou a hloubkovou ochranu firawallů nové generace. Je ideální jak pro malé firmy, tak pro velké podnikové organizace. WatchGuard XTM zajišťuje nepřekonatelnou ochranu sítí, aplikací a dat. Na rozdíl od konkurenčních bezpečnostních zařízení nabízí rovněž nejlepší poměr cena/výkon.

Nedávno vydaná série Watchguard XTM 2 zajišťuje nejvyšší možnou úroveň bezpečnosti pro malé firmy, které potřebují silnou ochranu za nízkou cenu. Podnikový stupeň bezpečnosti obsahuje plnou kontrolu obsahu v HTTPS s podporou VoIP a flexibilními nástroji pro správu umožňující administrátorům kontrolu z jednoho místa a to včetně CLI a UI.

Podobně také zařízení WatchGuard XTM 5 kombinuje firewall/VPN s rozdílnou výkonností a flexibilními nástroji pro správu tak, že dává středně velkým podnikům jasnou volbu toho, co udrží jejich sítě v bezpečí. Mimoto obsahuje také rozhraní enthernetu (6 GigE a 1 FE), což umožňuje vysokorychlostní LAN připojení a gigabitovou WAN konektivitu. Administrátoři mají rovněž plnou kontrolu nad správou sítí, včetně CLI a UI. Real-time monitoring a rozsáhlý reporting je k dispozici bez velkých cenových přirážek.

Pro velké podiky (až do 5000 uživatelů) je zde k dispozici WatchGuard XTM 8, který obsahuje plnou kontrolu obsahu v HTTPS, volitelnou filtraci URL, anti-spam, anti-virus a prevenci proti neoprávněnému vniknutí. Flexibilní a centralizovaný systém pro správu umožňuje administrátorům přístup z jednoho zařízení a úplnou kontrolu včetně CLI a obsahuje rovněž real-time monitoring a reporting. Vysoká přístupnost (mód aktivní/aktivní), multi-WAN, vyrovnávání zátěže server a VLAN mohou být nastaveny pro zajištění maximální doby provozuschopnosti.

Zařízení WatchGuard XCS zajišťují efektivní ochranu proti spamu a malewaru, spojenou s prevencí před ztrátou dat. Snadno použitelné zařízení XCS nabízí nepřekonatelnou ochranu proti hrozbám souvisejícím s webovou a emailovou bezpečností (spamy, viry, malware, spyware apod.). Zařízení WatchGuard XCS poskytují rovněž pokročilou ochranu proti ztrátě dat (DPL), šifrování a doplňky pro správu, díky jimž jsou vhodná jak pro malé firmy, tak pro náročné sítě velkých podniků.

Více informací o programu výměny konkurenčních zařízení “Red Instead” naleznete na www.WatchGuard.com.

Tiskové zprávy

Diskuse