HP představuje nové designové notebooky

11. 5. 2010 15:15    Rubrika: Tiskové zprávy

HP představuje nové designové notebooky

HP představuje nové designové notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP dnes odhalila novinky ve svém portfoliu multimediálních notebooků, které přinášejí nové prvky v oblasti designu, nové materiály, zvýšený výkon, a tím i lepší uživatelský komfort.
Novinky v řadách HP Pavilion, HP Mini a HP řady G představují spojení zajímavého vzhledu a výkonu ve stylových noteboocích, které vyhoví potřebám každého zákazníka.
Nové modely odrážejí designovou filosofii HP, která zahrnuje bohatý mix materiálů tvořících texturované povrchy, směsici prvků řemeslného provedení, které působí na všechny smysly, a intuitivní funkce pro snadné ovládání.
Povrchové úpravy z leptaného kovu, dotykových textur a využití vysoce kvalitních materiálů spoluutváří čistý vzhled a notebook se tak hladce zapojí do moderního života. Pro další vykročení z davu mohou uživatelé těchto stylových notebooků využít dvanáct exkluzivních pozadí plochy od známých umělců z celého světa.
Notebooky HP Pavilion pro výkon a zábavu
Vysoce výkonné notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 jsou ideální pro jakýkoli typ multimediální zábavy s využitím nejmodernější grafiky, audia i videa.
— S odvážnými povrchy a dotykovými texturami jsou notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 navrženy tak, aby odpovídaly osobnímu stylu každého zákazníka. Tyto modely jsou nabízeny s kovovým povrchem.
— Notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 s kovovým povrchem jsou vybaveny čtečkou otisků prstů a aplikací HP SimplePass, které uživatelům poskytuje bezpečný přístup ke všem heslům po ověření otisku prstu. Technologie Dolby Advanced Audio spolu s reproduktory Altec Lansing jsou dostupné u modelů dv3, dv6 a dv7 s povrchem stylu imprint. Jako doplněk multimediálního vyžití disponuje dv7 s kovovým povrchem i subwooferem HP triple bass a aplikací HP Beats Audio.
Všechny tyto nové Paviliony obsahují exkluzivní technologie HP, jako například webovou kameru HP TrueVision, která automaticky optimalizuje snímání pro jakékoli světelné podmínky, a funkcionalitu HP QuickWeb, která uživatelům umožní přístup na webové stránky téměř ihned po zapnutí speciálním tlačítkem bez nutnosti startovat hlavní operační systém.
HP Mini 110
Inovované HP Mini 110, které se jako první mohlo pochlubit 3D povrchovou úpravou v designu studia Tord Boontje, se představí ve dvou nových barvách a s volitelnou šestičlánkovou baterií poskytující až 8 hodin provozu.
Notebooky řady HP G
HP také uvádí nové barvy ve své řadě základních modelů HP G62 a G72. HP G72 bude dostupné v černé barvě, HP G62 v černé a také v „sušenkové“ barvě biscotti. HP G62 se bude prodávat v konfiguracích s nejnovějšími procesory AMD Athlon II. HP G72 bude nabízen s procesory Intel® Core™ i3-350M a Intel® Pentium® Processor T4500.
Ceny a dostupnost
— Modely HP Pavilion budou dostupné koncem května za tyto předpokládané konečné ceny: dv3 od 20 950 Kč, dv6 se bude pohybovat dle modelu mezi 18 250 a 22 900 Kč a dv7 v rozmezí 22 550 až 28 700 Kč.
— Inovované HP Mini 110 bude dostupné v polovině června za cenu od 8150 Kč.
— Cena HP G62 se bude pohybovat od 15 700 do 19 650 Kč, HP G72 přichází s odhadovanou koncovou cenou 20 350 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse