Stephanie Jackson marketingovou ředitelkou Vodafonu

11. 5. 2010 15:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Novou marketingovou ředitelkou Vodafonu je od dubna Stephanie Jackson

Stephanie Jackson marketingovou ředitelkou Vodafonu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Na pozici marketingové ředitelky pro nefiremní zákazníky nastoupila v dubnu Stephanie Jackson. Ve své funkci bude zodpovědná za realizaci marketingových strategií a tvorbu nabídek pro nefiremní klientelu.

„Stephanie má obrovské zkušenosti z oblasti marketingu z českého i mezinárodního prostředí. Je neuvěřitelně energická a jsem moc rád, že se opět stala součástí našeho týmu,“ uvedl Mario Mele, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu.

Stephanie Jackson se do Vodafonu Česká republika vrací po pěti letech. V tehdejším Oskarovi pracovala od samého začátku na seniorských manažerských pozicích. Nejdříve vedla oddělení taktického marketingu a později se stala ředitelkou oddělení pro řízení vztahů se zákazníky. Před návratem do Vodafonu Česká republika pracovala Stephanie jako ředitelka pro značku a marketingovou komunikaci a následně jako ředitelka on-line a internetových služeb ve Vodafonu Rumunsko.

Kanaďanka Stephanie vystudovala na univerzitě Laval v Quebeku a na Seneca College v Torontu. Po dokončení doktorandského studia mezinárodního obchodu absolvovala MBA program na York University v Torontu. Stephanie je velmi talentovaná na jazyky. Kromě angličtiny mluví plynně francouzsky, španělsky a německy, domluví se také česky a rumunsky. Ve volném čase tráví čas s rodinou. Se svým českým manželem mají čtyřletého syna. Mezi její koníčky patří cestování a outdoorové aktivity.

Tiskové zprávy

Diskuse