Notebooky Lenovo ThinkPad Edge

13. 5. 2010 11:39    Rubrika: Tiskové zprávy

• pohodlnou voděodolnou ThinkPad klávesnicí s multidotykovým touchpadem

Notebooky Lenovo ThinkPad Edge

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění











Notebooky ThinkPad Edge nabízejí uživatelům pro ušetření peněž i času nástroje z řady ThinkVantage včetně Rescue and Recovery, který pomáhá uživatelům obnovit ztracené nebo poškozené soubory, nebo Access Connections umožňující snadno spravovat připojení k internetu.
Sladký byznys s ThinkPad Edge
Podnikatel Lev Ekster nedávno vytvořil opravdový trhák v podnikání - první mobilní cupcake obchod v New York City - Cupcake Stop. Ekster je majitelem 13palcového notebooku ThinkPad Edge a při svém podnikání na tento notebook velmi spoléhá, neboť mu pomohl podnikání rozběhnout a rozšířit. Používá jej k objednávání materiálu, pro vytváření menu, zpracování mezd a dokonce i pro marketing svého podniku prostřednictvím sociálních médií, jako je Facebook and Twitter.
„Strávím téměř 95 % mého pracovního dne mimo kancelář, takže mít ultrapřenosný notebook, který se mnou udrží krok, je nesmírně důležité,“ řekl Lev Ekster, majitel Cupcake Stop. „S ThinkPad Edge se můžu soustředit na své podnikání, ať už jsem doma, v autě nebo na cestě na schůzku s novým obchodním partnerem. K podávání zpráv zákazníkům o mojí aktuální poloze a denním menu používám WiFi a širokopásmové služby 3G od AT&T. Notebook zpracovává různé kancelářské úkoly, které mu svěřím, a skvěle se hodí k mému image a stylu, coby majitele ambiciózního malého podniku.“
Poslechněte si více od Lva Ekstera o jeho začátcích a průběhu podnikání v tomto videu nebo se podívejte na fotky v této prezentaci.
Ceny a dostupnost
Cena nově uvedených modelů notebooků ThinkPad Edge, které budou v průběhu května dostupné i v ČR, je 16 490 Kč bez DPH.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse