Canon imageFORMULA P-150 spolupracuje s Mac OS

18. 5. 2010 19:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Skener imageFORMULA P-150 je kompatibilní s operačnímy systémy Mac

Canon imageFORMULA P-150 spolupracuje s Mac OS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Pro uživatele skeneru Canon imageFORMULA P-150 je nyní k dispozici ovladač Mac TWAIN
- Software Canon CaptureOnTouch umožňuje v kombinaci s Evernot rychlé sdílení informací v cloudu
- Canon imageFORMULA P-150 zvyšuje produktivitu práce v kanceláři i na cestách díky kompaktnímu designu a rychlému skenování

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámil, že oceněný* přenosný skener imageFORMULA P-150 je nyní plně kompatibilní s operačními systémy Mac. Canon uvolnil nový ovladač Mac TWAIN a Mac verzi softwaru CaptureOnTouch.

Nejnovější verze umožňuje používat skener na počítačích se všemi oblíbenými operačními systémy včetně Linuxu a nyní i Mac. Popularita operačních systémů Mac se v posledních letech výrazně zvýšila a jeho použití se rozšířilo i do obchodní sféry. Uživatelé požadují vyšší produktivitu a současně snížení nákladů.

Canon imageFORMULA P-150 zaznamenal hned po svém uvedení v listopadu loňského roku obrovský prodejní úspěch v celé Evropě. Kompaktní design, napájení přes USB a rychlost skenování až 15 stránek za minutu z něj dělají ideální řešení pro domácnosti, kanceláře i na cesty. Nejmenší a současně nejrychlejší oboustranný A4 skener je skvělým nástrojem pro uživatele, kteří tráví spoustu času na cestách a pravidelně přinášejí zpět do kanceláře velké množství dokumentů.

Jaroslav Volf, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ, dodává: „Po uvedení imageFORMULA P-150 jsme zaznamenali velký zájem ze strany uživatelů operačních systémů Mac. Proto nám je potěšením nyní oznámit kompatibilitu i s těmito operačními systémy.“

Archivace a sdílení informací v cloudu v síťovém prostředí bude díky novému ovladači Mac TWAIN a poslední verzi Canon CaptureOnTouch jednoduchou a pohodlnou záležitostí. Volitelnou součástí instalace je i software Evernote pro správu dat a profil „Scan-to-Evernote“ k softwaru CaptureOnTouch. Jedním klikem tak mohou uživatelé nahrávat a sdílet informace kdykoli a kdekoli na světě.

Ovladače pro Canon imageFORMULA P-150 jsou k dispozici na adrese:
http://software.canon-europe.com/products/0010799.asp

Tiskové zprávy

Diskuse