Ericsson a Telefónica - smlouva o řízených službách

24. 5. 2010 15:27    Rubrika: Tiskové zprávy

• Tato tříletá smlouva se týká páteřních a přenosových sítí a sítí ADSL

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění





Společnost Telefónica bude moci díky této smlouvě upevnit své postavení na vysoce konkurenčním brazilském trhu tím, že bude věnovat větší pozornost uvádění inovativních produktů a služeb určených zákazníkům na trh.
José Homobono, viceprezident divize Sítě společnosti Telefónica, prohlašuje: „Toto partnerství v oblasti řízených služeb jsme uzavřeli proto, abychom posílili naši orientaci na zákazníka. Zvolili jsme si společnost Ericsson, jelikož má mezinárodní zkušenosti s řízením komplexních projektů. Jsem přesvědčen, že tato smlouva posílí konkurenceschopnost naší společnosti na trhu.“
André Machado, obchodní viceprezident zastoupení společnosti Ericsson v Latinské Americe, uvádí: „Řízené služby se osvědčily jako úspěšný model – snižují náklady a zlepšují efektivitu operátorů. Kromě toho mohou operátoři věnovat větší pozornost tomu, aby zákazníkům poskytovali nejnovější mobilní služby v síti špičkové kvality.“
Tato smlouva rozšiřuje spolupráci v oblasti řízených služeb mezi společnostmi Ericsson a Telefónica Brazílie, která trvá od roku 2008, kdy byla společnost Ericsson vybrána, aby zajišťovala provoz a údržbu nové sítě z optických vláken ve státu São Paulo, kterou společně vlastnilo více obchodních subjektů. Společnost Ericsson bude mít na starosti i správu náhradních dílů.
Společnost Ericsson nabízí nejucelenější řízené služby v telekomunikačním odvětví. Patří sem návrh, vybudování, provoz a správa běžného provozu sítě zákazníka, včetně služeb koncovým uživatelům a systémů obchodní podpory, hosting řešení servisní vrstvy a zajištění pokrytí sítě a kapacity na vyžádání. Společnost Ericsson, jejíž vůdčí pozice v oblasti řízených služeb je nezpochybnitelná, oficiálně oznámila, že od roku 2002 uzavřela s operátory po celém světě více než 100 smluv na řízené služby. V rámci všech aktuálně platných servisních smluv, vyjma hostingu, společnost Ericsson řídí sítě, které využívá více než 410 milionů uživatelů po celém světě.

Tiskové zprávy

Diskuse