U:fon - nový předplacený balíček

24. 5. 2010 15:11    Rubrika: Tiskové zprávy

NOVÝ PŘEDPLACENÝ BALÍČEK OD U:FONA – MODEM ZDARMA

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Od 1. června bude v prodeji nový balíček Předplaceného 3G mobilního internetu od U:fona. Balíček za 2 900 Kč se skládá z kreditu ve stejné výši a modemu. Zákazník tak může prosurfovat celou hodnotu balíčku, modem v hodnotě 1890 Kč, který mu samozřejmě zůstává i po vyčerpání počátečního kreditu k dalšímu dobití a použití, tak dostává zdarma.
„Mobilní přístup k internetu je dnes považován takřka za samozřejmost. Stále ale existuje velký počet zákazníků, kteří by tuto službu využívali pouze nepravidelně, například na chalupě, a nechce se jim proto platit pravidelný paušál. Díky tomu, že není určen ke každodennímu používání, vystačí předplacený balíček od U:fona s kreditem ve výši 2 900 Kč zákazníkům pohodlně na celý rok,“ říká Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka U:fona.
Platnost kreditu je 12 měsíců od prvního připojení, jakýmkoli dobitím se platnost celého kreditu prodlužuje na dalších 12 měsíců. Denní FUP je u všech U:fonových balíčků s předplaceným internetem 1GB.
I u balíčku za 2 900 Kč má zákazník na výběr z dvojí tarifikace: denní je se sazbou 29 Kč/den (vč. DPH), hodinová je se sazbou 9,90 Kč/hodina(vč. DPH). Balíčky se prodávají s přednastaveným denním účtováním, první změna je zdarma, každé další přepnutí z jedné sazby na druhou je za 10 Kč. Uvedené ceny jsou platné bez ohledu na počet připojení a objem přenesených dat. Kredit je možné dobíjet přes U:fonovu webstránku nebo infolinku a zaplatit kartou či převodem z účtu.
Stávající předplacená sada za 1890 Kč s kreditem 300 Kč zůstává v prodeji i nadále. I u ní však dochází ke změně: platnost počátečního kreditu se sjednocuje s novým balíčkem a prodlužuje se tak ze 6 na 12 měsíců.

Tiskové zprávy

Diskuse