Steve Jobs zahájí vývojářskou konferenci Apple

25. 5. 2010 19:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Steve Jobs zahájí letošní světovou vývojářskou konferenci společnosti Apple svou úvodní přednáškou v pondělí 7. června

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Apple® zahájí svou každoroční světovou konferenci pro vývojáře (WWDC 2010) úvodní přednáškou generálního ředitele Steva Jobse v pondělí 7. června v 10:00 hodin. Letošní konference WWDC se zúčastní více než 5 000 vývojářů a byla vyprodána za rekordních osm dní.

Tato pětidenní událost, která se bude konat od 7. do 11. června, poskytne vyčerpávající informace zkušeným vývojářům v pěti klíčových technologických oblastech: aplikační prostředí, Internet a web, grafika a média, vývojářské nástroje a základní OS. Inženýři společnosti Apple uspořádají více než 100 technických seminářů a workshopů zaměřených na poskytování řešení. Konference WWDC 2010 nabízí neuvěřitelně rozmanitému společenství vývojářů pro iPhone®, iPad™ a systém Mac® příležitost k setkání s tisíci podobně zaměřenými kolegy z celého světa.

Společnost Apple odstartovala revoluci v osobních počítačích s počítačem Apple II a později přetvořila osobní počítač na Macintosh. Se svými oceňovanými počítači, operačním systémem OS X, aplikacemi iLife, iWork a profesionálními aplikacemi je Apple i nadále vedoucí silou odvětví. Apple je hybnou silou revoluce v digitální hudbě se svými produkty iPod a online obchodem iTunes, od základu změnil mobilní telefon vytvořením revolučního přístroje iPhone a obchodu App Store a nedávno představil svůj zázračný iPad, který naznačuje budoucnost mobilních mediálních a počítačových zařízení.

Tiskové zprávy

Diskuse