Check Point UTM-1 Edge N a Safe-Office N

25. 5. 2010 19:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová zařízení UTM-1 Edge N a Safe@Office N poskytují výkonnější zabezpečení a lepší konektivitu

Check Point UTM-1 Edge N a Safe-Office N

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, oznámila nová bezpečnostní zařízení UTM-1 Edge N a Safe@Office N s gigabitovou propustností firewallu. Jejich cena začíná na 750 dolarech. Díky desktopovému provedení a snadné instalaci vyhovují potřebám malých a středně velkých firem či poboček, kterým umožňují jednotnou správu hrozeb na úrovni zabezpečení velkého podniku. Kromě firewallu a ochraně proti neoprávněnému průniku do sítě (IPS), nabízejí také antivir, antispam, filtrování webu a bezpečné vzdálené připojení.

Nová zařízení UTM-1 Edge N a Safe@Office N využívají stejné technologie společnosti Check Point, jaké zabezpečují 100 procent firem z žebříčku Fortune 100. Nabízejí integrované bezpečnostní a síťové funkce jako je gigabitový ethernet, který umožňuje vysokou výkonnost sítě a bezproblémové 3G a bezdrátové připojení, podporující nejnovější Wi Fi standard IEEE 802.11n.

„Otázky bezpečnosti, síťového prostředí a dodržování bezpečnostních pravidel jsou pro malé a středně velké organizace čím dál tím důležitější. Na rozdíl od velkých podniků ale mají k jejich pokrytí daleko méně zdrojů. A pokud firmy navíc potřebují zajistit bezpečnou a spolehlivou komunikaci mezi jednotlivými kancelářemi, prodejnami, či vzdálenými pracovníky, je to obzvláště náročné,“ říká David Řeháček, marketingový manažer společnosti Check Point. „Řešení UTM-1 Edge N a Safe@Office N přinášejí zákazníkům výhody vyššího zabezpečení a špičkového výkonu. Jsou jednoduché na správu a lze je nainstalovat za méně než deset minut,“ upozorňuje David Řeháček.

„Tento nový hardware v sobě skrývá obrovskou sílu. Díky pětkrát větší výkonnosti jsme získali lepší zabezpečení a rychlejší připojení, které potřebujeme pro zajištění hladkého chodu firmy,“ říká Christopher Phillips, prezident společnosti Internet Managed Security Services. „Pro nás má obrovskou hodnotu vědět, že tato zařízení lehce zvládnou datový tok několika serverů, náročné aplikace z datových center i plné zatížení síťovým provozem,“ dodává Ch. Philips.

Zařízení Check Point UTM-1Edge N a Safe@Office N jsou „all-inclusive“ řešení na klíč. UTM-1 Edge N umožňuje zákazníkům centrálně spravovat tisíce vzdálených míst z jediné podnikové konzole a zajistit stejnou bezpečnost poboček jako u firemní centrály. Safe@Office N přináší výhody komplexního řešení pro zajištění bezpečnosti a konektivity, které může být snadno spravované externím správcem bezpečnosti a které se opravdu velmi jednoduše instaluje. Firmy tak k jejich nasazení a provozu nepotřebují téměř žádné další IT zdroje. Všechna zařízení jsou dodávána s vestavěnou správou, bezpečnostními aktualizacemi a podporou, což pro malé a středně velké podniky představuje perfektní kombinaci jednoduchosti a bezpečnosti. Další informace o UTM-1 Edge N a Safe@Office N najdete na adrese: http://www.checkpoint.com/products/utm-1_edge/index.html nebo http://www.checkpoint.com/products/safe@Office.

„Naše bezpečnostní zařízení UTM-1 Edge N a Safe@Office N stavějí na skutečnosti, že Check Point je dlouhodobě vedoucí společností v oblasti bezpečnostních technologií pro firemní sféru. Malým a středně velkým firmám tak přináší nejlepší zabezpečení a výkon za cenu, která přesně vyhovuje jejich potřebám,“ dodává David Řeháček.

Dostupnost
Zařízení Check Point UTM-1 Edge N a Safe@Office N lze zakoupit prostřednictvím celosvětové sítě prodejců Check Point, kterou najdete na http://partners.checkpoint.com/partnerlocator/.

Tiskové zprávy

Diskuse