Odolná digitální videokamera Toshiba CAMILEO BW10

25. 5. 2010 11:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová sportovně laděná videokamera Toshiba CAMILEO BW10 s Full HD rozlišením vzdoruje sněhu, dešti i písku a dokáže dokonce natáčet i pod vodou

Odolná digitální videokamera Toshiba CAMILEO BW10

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Europe GmbH dnes představila novou videokameru CAMILEO BW10. Sportovně laděný model s Full HD záznamem je odolný proti vlivům počasí a je vodotěsný, takže snadno odolá sněhu, dešti a prachu. Kamkordér v provedení na výšku je určen pro aktivně sportující lidi, cestovatele, dobrodruhy a rodiny, které ocení velmi odolnou videokameru s nejmodernějšími technologiemi. CAMILEO BW10 splňuje nároky současných trendů, je štíhlá a vyrábí se ve třech živých barvách: žluté, tyrkysové a stříbrné. Model CAMILEO BW10 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Maximální zábava v jakémkoli počasí
Dny plné sportu na písčitých plážích, vzrušující výlet za šnorchlováním nebo závodění na lyžích si zaslouží zaznamenat ve vynikající kvalitě a CAMILEO BW10 je pro takové příležitosti tou nejvšestrannější volbou. Videokamera je vodotěsná do hloubky dvou metrů a lze s ní pracovat pod vodou, v hustém dešti a sněhu nebo v prostředí s vysokou vlhkostí, jako například v deštném pralese nebo ve skleníku. Gumový kryt navíc chrání kamkordér před mechanickými nárazy, prachem a pískem, díky čemuž je CAMILEO BW10 ideálním společníkem pro natáčení na pláži nebo v poušti. Tato malá videokamera má rozměry pouze 22 mm x 55 mm x 107 mm a váží jen 114 g. Snadno se vejde do malé kapsy a je vždy po ruce, kdykoli budete chtít zaznamenat aktuální dění.

Videoklipy a fotografie ve vysoké kvalitě
Videokamera CAMILEO BW10 nabízí záznam ve Full HD rozlišení (1080p / 30 snímků za sekundu), vestavěnou stabilizaci obrazu a výkonný 10násobný digitální zoom pro snímání vzdálených scén. Uživatelé mohou snadno přepínat mezi režimem záznamu videa a snímání fotografií stiskem dvou tlačítek. Kamkordér je navíc vybaven detekcí tváří, jež při snímání portrétů umožňuje automaticky oživit barevnost a expozici až dvanácti obličejů v záběru. Díky velmi vysoké citlivosti ISO 1600 je dále možné zaznamenávat scény se skvělým výsledkem dokonce i v nepříznivých světelných podmínkách.

Sdílejte své zážitky
Moderně provedená videokamera CAMILEO BW10 zobrazuje videoklipy a fotografie uložené na SD kartu s kapacitou až 64 GB na LCD panelu s úhlopříčkou 5,1 cm (2,0"), který má brilantní jas a ostrost. Budete-li chtít sledovat klipy a fotografie spolu s přáteli na velké obrazovce, je možné obraz přenášet na jakýkoli HD televizor či monitor přes digitální audiovizuální rozhraní HDMI®. Uživatelé mohou rovněž své záznamy snadno posílat na YouTubeTM stiskem jediného tlačítka díky přiloženému softwaru CAMILEO Uploader.

Tiskové zprávy

Diskuse