Multidotykový tablet ASUS Eee PC T101MT

26. 5. 2010 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Multidotykový tablet ASUS Eee PC T101MT

Multidotykový tablet ASUS Eee PC T101MT

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS uvedl na český trh univerzální mobilní tablet Eee PC T101MT s multidotykovým displejem, jenž lze využít jako netbook, čtečku elektronických knih či interaktivní digitální zařízení. Uživatelé mohou provádět všechny úlohy naprosto intuitivně a snadno jen za pomoci svých prstů. Vícedotykové funkce tabletu Eee PC T101MT umocňuje sada předinstalovaného softwaru optimalizovaného pro využití vícedotykové technologie. Počítač Eee PC T101MT se prodává za 11 999 Kč s DPH.

Pro příležitostné, kreativní i skupinové využití
Tabletové provedení a vícedotykový displej předurčují počítač Eee PC T101MT k mnoha různým způsobům použití. V základním režimu funguje jako elektronické čtecí zařízení, na němž lze kdekoli pohodlně pročítat dokumenty nebo knihy. V režimu netbooku se počítač Eee PC T101MT mění v neocenitelného pomocníka pro různé prezentace, poznámky a diskuze, jelikož displej je možné různě naklánět tak, aby na něj zároveň vidělo více uživatelů.

S vícedotykovými funkcemi Eee PC T101MT je interakce s počítačem intuitivní a snadná. Zásluhou podpory vícedotykové technologie Multi-Touch Gestures systému Windows 7 je prakticky každou úlohu možné zvládnout pomocí klepnutí, přetažení či přitlačení. Bez problémů se dají přibližovat, otáčet nebo přesouvat fotografie. Ovládání her je mnohem interaktivnější a stránky dokumentu lze otáčet prsty – přesně jako u skutečné knihy. Produkt se dodává společně se sadou aplikací s názvem TouchSuite, umožňující uživatelům provádět nespočet úloh jen za pomoci prstů. Za zmínku stojí úpravy fotografií v programu FotoFun, zápis poznámek v programu NotePad nebo ukládání ručně psaných upomínek v programu Memos.

Pohodlné psaní
Novinka je vybavena 256úrovňovým tlakovým snímačem, takže jeho citlivý 10,1" vícedotykový displej naprosto přesně rozpoznává rukou psané písmo – bez ohledu na to, zda byl použit prst nebo přibalený ergonomicky tvarovaný stylus.

Tiskové zprávy

Diskuse