O2 - nové portfolio paušálních tarifů mobilního internetu

1. 6. 2010 15:34    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 představuje nové portfolio paušálních tarifů mobilního internetu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejnižší paušální datový tarif O2 Mobilní Internet Start je za 300 Kč měsíčně

Telefónica O2 přichází s novým portfoliem paušálních tarifů mobilního internetu. Zákazník si nově bude moci vybírat z celkem čtyř tarifů. Ti, kteří s mobilním internetem začínají, uvítají nový paušální datový tarif O2 Mobilní Internet Start za 300 Kč měsíčně. Zákazníci si jej mohou objednávat již od 8. června 2010.

O2 Mobilní Internet Start

Při pořízení služby O2 Mobilní Internet Start mohou od 8. června 2010 všichni zákazníci surfovat bez závazku pouze za 300 Kč měsíčně. Tento tarif je určen pro zákazníky začínající s mobilním internetem, tedy pro prohlížení webových stránek, čtení emailů či komunikaci na sociálních sítích. Zákazníkům je proto k dispozici množství dat ve výši 500 MB měsíčně. Praktický USB modem, se kterým se rychle a jednoduše připojí, pořídí zákazníci za 995 Kč vč. DPH, s úvazkem na 24 měsíců zaplatí jen 495 Kč.

NOVÉ PORTFOLIO MOBILNÍCH DATOVÝCH TARIFŮ

Nové portfolio nabídne celkem čtyři varianty datových tarifů. Každý zákazník si tak může vybrat ten, který mu nejlépe vyhovuje. Pro ty, kteří s mobilním internetem začínají, je od v nabídce tarif O2 Mobilní Internet Start. Pro běžnou práci s internetem je určen O2 Mobilní Internet Standard. Naopak nároční uživatelé, kteří často cestují a chtějí být často online, mohou využít tarif O2 Mobilní Internet Pro. Internetoví nadšenci jistě ocení tarif O2 Mobilní Internet Neomezený s možností stahovat data zcela bez limitu.

O2 Mobilní Internet pořídí zákazníci nejvýhodněji v kombinaci s dalšími službami. Pokud již doma využívají například O2 Internet či službu O2 TV, mohou si dokoupit kterýkoliv z nabízených tarifů za zvýhodněné ceny. Nejvýhodnější pro doplňkové využívání k O2 Internetu na doma jeO2 Mobilní Internet Start, jen za 200 Kč. Ceny v tabulce za O2 Mobilní internet v kombinaci s dalšími službami jsou platné od 1. 8. 2010.

Tiskové zprávy

Diskuse