T-Systems - nové technologické prostory

- 300 m2 pro ICT služby v datovém centru Chodov
- Vybudováno v souladu s klasifikací Tier 4
- Provozováno s dostupností 99,99 %

Společnost T-Systems Czech Republic získala nové a moderní technologické prostory v datovém centru v Praze - Chodov. Prostory o ploše 300 m2 bude
T-Systems využívat pro poskytování housingových a hostingových služeb svým zákazníkům.

Tyto technologické prostory splňují nejvyšší kvalitativní nároky na zabezpečení infrastruktury a jsou navrženy a vybudovány v souladu s Tier 4 (dle The Uptime Institute Inc.).

„Pokračujeme v koncepci rozvíjet naše služby pro firemní zákazníky v nejvyšší kvalitě s důrazem na bezpečnost a maximální odolnost proti výpadkům,“ uvádí Michal Hátle, generální ředitel a předseda představenstva společnosti T-Systems Czech Republic.

Technologie použité v novém datovém centru společnosti T-Systems umožňují provádět veškeré revize a údržbu infrastruktury za plného provozu, bez nutnosti odstávky nebo narušení provozovaných informačních systémů.

„Moderní technologie, infrastruktura a vybavení datového centra nám umožní poskytovat široký rozsah služeb na nejvyšší kvalitativní úrovni od základního housingu zákaznické infrastruktury až po nabídku profesionálních ICT řešení založených na cloud computingu a virtuálních desktopech,“ dodává Michal Hátle.

Nové prostory datového centra budou pro zákazníky k dispozici od července 2010.