EA - The Sims 3 poprvé umožní hráčům chodit do práce

2. 6. 2010 21:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Světově nejoblíbenější hra The Sims 3 už tento pátek potěší milióny fanoušků na celém světě novým datadiskem Povolání snů

EA - The Sims 3 poprvé umožní hráčům chodit do práce

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


A je to tady! Doby, kdy jste vypouštěli simíky do práce a netrpělivě čekali, až se vám vrátí, jsou definitivně pryč. Již 4. června vychází dodatečný disk Povolání snů, který zásadním způsobem rozšiřuje hratelnost světoznámé hry The Sims 3.
Poprvé budete moci vybrat svému simíkovi některé z mnoha opravdu cool povolání. Ve hře The Sims 3: Povolání snů se můžete stát krotiteli pomstychtivých duchů, vynalézat geniální a potenciálně ničivá technická zařízení, tvořit velkolepá sochařská díla nebo jako soukromá očka řešit fascinující záhady v desítkách spletitých případů. Kromě toho dostanete šanci změnit podobu a atmosféru města v roli architekta, jenž vdechuje čtvrtím nový styl pomocí módu „Stavba a nákup“. Z dalších povolání jsou k dispozici třeba stylista či tatér, pod jehož rukama se ze sousedů stávají lidé ohromující své okolí moderním stylem, anebo chodící katastrofy.
The Sims 3: Povolání snů přináší také unikátní příležitost přímo ovlivňovat vývoj pracovních kariér simíků a rozhodovat, zda budou konat dobro, či zlo, pracovat kreativně, či exaktně nebo zda budou k práci přistupovat ambiciózně s výhledem na rychlý postup, či jako flegmatičtí ulejváci. Budoucnost simíků, jejich úspěchy či selhání jsou čistě ve vašich rukách.
Celkově série The Sims slaví od své premiéry v únoru 2000 k dnešnímu dni neuvěřitelných 120 miliónů prodaných kopií. Její tituly byly v minulých sedmi letech přeloženy do 22 různých jazyků a rychle se staly univerzálním herním a kulturním fenoménem.
Více informací o The Sims 3 je k dispozici na www.thesims3.com nebo na česko-slovenské Facebook fan stránce, která má v současnosti již více než 35 000 fanoušků (http://www.facebook.com/thesims.czsk).

Tiskové zprávy

Diskuse