EA - Ewa Farna zpívá v řeči simíků

4. 6. 2010 22:59    Rubrika: Tiskové zprávy

EWA FARNA ZPÍVÁ V ŘEČI SIMÍKŮ!

EA - Ewa Farna zpívá v řeči simíků

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Čerstvá zpěvačka roku připravila speciální verzi hitu „Boží mlejny melou“ v jazyce populární počítačové hry The Sims 3
Ewa Farna, držitelka Anděla 2009 a zpěvačka nominovaná na evropské ceny MTV, nazpívá speciální verzi svého hitu „Boží mlejny melou“ v takzvané „simíkovštině.“ Jde o originální jazyk používaný v aktuálně nejprodávanější počítačové hře na světě - The Sims 3. Nazpíváním písně v „simlish“ řeči se Ewa zařazuje ke světovým superstar formátu Depeche Mode, Nelly Furtado či Lilly Allen, kteří v minulosti také nazpívali jeden ze svých hitů v jazyce simíků.
Ewa Farna si vybrala skladbu Boží mlejny melou ze svého alba Blíž ke hvězdám. „Jsem velkou fanynkou The Sims,“ říká jedna z nejúspěšnějších tuzemských zpěvaček. „Hraji ji už několik let a spousta mých kamarádů a fanoušků také. Nazpívání jednoho z mých songů v jazyce „simlish“ je nejen výzva, ale hlavně velká zábava. Doufám, že se tahle hodně netradiční věc bude fanouškům líbit.“
Ke skladbě se připravuje videoklip, na jehož vzniku se budou moci podílet i všichni fanoušci The Sims 3 v České republice. „Připravujeme unikátní soutěž pro všechny fanoušky The Sims o to, kdo prostřednictvím hry The Sims vytvoří nejvěrnější postavu Ewy. Ta potom sama vybere tu nejlepší, kterou následně použijeme v Ewině simíkovském videoklipu,“ prozrazuje Slavomir Benko, komunitní manažer The Sims.
Herní série The Sims slaví od své premiéry v únoru 2000 k dnešnímu dni neuvěřitelných 120 miliónů prodaných kopií. Její tituly byly v minulých sedmi letech přeloženy do 22 různých jazyků a rychle se staly univerzálním herním a kulturním fenoménem. Dnes do ČR přichází herní doplněk Povolání snů. Hráči budou moci poprvé svého simíka ovládat i v práci a více tak ovlivňovat celkový příběh ve hře. Na výběr je několik zajímavých profesí, jako například požárník, lékař nebo soukromé očko.
Více informací o The Sims 3 je k dispozici na www.thesims3.com nebo na česko-slovenské Facebook fan stránce, která má v současnosti již více než 35 000 fanoušků (http://www.facebook.com/thesims.czsk). Navštivte také oficiální stránky Ewy Farne www.ewafarna.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse