T-Systems - ICT služby pro Festival spisovatelů Praha

4. 6. 2010 23:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Festival spisovatelů Praha je významná literárně-kulturní událost, která probíhá každý rok v červnu. Letošní ročník bude probíhat od 6. do 10. června na půdě Nové scény Národního divadla v Praze. Festival je jedinečný svým intelektuálním zázemím, proto se stal čtvrtým nejzajímavějším festivalem na světě.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Dvacetiletá tradice a bezmála 600 světových autorů (včetně držitelů Nobelových cen), kteří se dosud v Praze osobně představili, pravidelná účast významných světových nakladatelů a odborných kapacit literárního světa, podpora médií a spřátelených institucí učinily z Festivalu spisovatelů prestižní a celosvětově sledovanou událost, přinášející do srdce Evropy živou literaturu nejvyšší kvality.

Společnost T-Systems je partnerem tohoto festivalu již řadu let. „Od počátku byla pro nás výzvou myšlenka umožnit v reálném čase komunikaci špičkových světových literárních osobností, jejich myšlenek, názorů a postojů. Proto každoročně zajišťujeme internetovou konektivitu a návazné služby spojené s přímým internetovým přenosem umožňujícím celosvětovou diskusi,“ řekl Anton Zima, mluvčí společnosti T-Systems Czech Republic.

Tiskové zprávy

Diskuse