GN Netcom - bezdrátové náhlavní soupravy Jabra jsou kompatibilní s IP telefony Avaya

7. 6. 2010 16:07    Rubrika: Tiskové zprávy

jsou kompatibilní s IP telefony Avaya

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost GN Netcom, přední výrobce inovativních náhlavních souprav prodávaných pod značkou Jabra, oznámila, že její řady oceňovaných bezdrátových náhlavních souprav Jabra PRO™ 9400, Jabra GO™ 6400, Jabra GN9300 a Jabra GN9120 jsou kompatibilní s nejpoužívanějšími IP telefony firmy Avaya, předního mezinárodního dodavatele aplikací, systémů a služeb obchodní komunikace.

Uvedené bezdrátové náhlavní soupravy, které firmám usnadňují komunikaci a spolupráci, byly firmou Avaya úspěšně otestovány na kompatibilitu s jejími IP telefony řady 9600 a 1600.

„Budování sjednocené komunikace vyžaduje hladkou integraci a intuitivní použití koncových zařízení. Nabídka produktů Jabra, které získaly řadu ocenění, tento požadavek splňuje a i díky kompatibilitě s produkty Avaya přináší bezkonkurenční uživatelský komfort v podobě velmi kvalitního zvuku, pohodlného nošení a intuitivního ovládání,“ prohlásil Jiří Krejčí, který je zodpovědný za řízení obchodních aktivit společnosti GN Netcom v regionu východní Evropy. „Spolupráce se společností Avaya na dodávce odzkoušených kompatibilních řešení na trh zajistí uživatelům produktů Jabra lepší uživatelský komfort vyplývající z jedinečných výhod sjednocené komunikace,“ dodal.

Jednou z firem, které využívají řešení kombinující produkty značek Jabra a Avaya, je Hewlett-Packard, velký hráč v oboru informačních technologií.

„S produkty značky Jabra jsme velmi spokojeni – jsou kvalitní a odolné,“ uvedl José Ramón Hidalgo, projektový manažer španělských poboček firmy Hewlett-Packard.

Společnost GN Netcom je zapojena do programu Avaya DevConnect, jehož cílem je vývoj, nabídka a prodej inovativních produktů třetích stran, které jsou kompatibilní s technologií Avaya a zvyšují hodnotu zákaznických investic do sítí. Jako privilegovaný účastník tohoto programu má GN Netcom přístup ke specializovaným inženýrům a zkušebním kapacitám firmy Avaya v laboratoři pro zkoušky a kompatibilitu. Ve spolupráci s těmito odborníky Avaya vytváří a zavádí komplexní plány zkoušek a ručí tak zákazníkům za to, že řešení vyvíjená společně s partnery budou stále spolehlivě fungovat podle jejich očekávání.

„Z technických poznatků, které firma Avaya nabízí při posuzování designu a funkcí produktů, nemají prospěch jen značky jako například Jabra, ale i zákazníci, partneři programu Avaya DevConnect a partneři společnosti Avaya a značky Jabra,“ prohlašuje Eric Rossman, viceprezident pro vztahy s vývojáři firmy Avaya. Po úspěšném provedení zkoušek kompatibility je třeba zákazníkům zpřístupnit provozní informace v podobě detailního dokumentu Application Notes vydaného firmou Avaya. Ten může firmám pomoci pružně přijímat strategická rozhodnutí a rychle zavádět osvědčená řešení,“ uzavírá Eric Rossman.

Tiskové zprávy

Diskuse