Notebook Toshiba Satellite A665 s 3D zobrazováním

7. 6. 2010 16:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Model Satellite A665 podporuje NVIDIA 3D VisionTM a bude prvním notebookem na trhu, který dokáže přehrávat 3D Blu-ray disky

Notebook Toshiba Satellite A665 s 3D zobrazováním

Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes oznámila uvedení svého prvního notebooku, jenž hráčům poskytuje skutečný 3D zážitek. Nový Satellite A665 rovněž bude moci přehrávat na svém displeji 3D filmy uložené na 3D Blu-ray discích . Notebook Satellite A665 je zaměřen na multimedia a hry a bude se dodávat i ve verzi bez 3D výbavy, přičemž oba modely budou v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během třetího čtvrtletí 2010. Model se 3D zobrazováním nebude zatím v České a Slovenské republice dostupný.

Hrajte v realistických 3D světech
„Náš nový notebook Satellite A665 vybavený zobrazováním ve 3D umožňuje hráčům, aby se dokonale ponořili do vzrušujícího 3D prostředí svých her, které jsou z větší části již se 3D kompatibilní,“ říká Thomas Teckentrup, generální ředitel divize Produkty, strategie a vývoj společnosti Computer Systems Group EMEA. „Satellite A665 bude navíc prvním notebookem na trhu s Blu-ray 3D, díky čemuž si zákazníci přehrají filmy uložené na 3D Blu-ray discích.“

Silné audiovizuální zážitky
Notebook Satellite A665 obsahuje technologii NVIDIA® 3D Vision™ a je dodáván společně se speciálními 3D Vision™ brýlemi s aktivní závěrkou pro sledování prostorového obrazu, které ve spojení se širokopásmovým USB infračerveným vysílačem poskytují stereoskopický obraz s vynikajícím prokreslením, jasem a výjimečnou hloubkou zorného pole. Notebook je osazen vysoce výkonným grafickým procesorem NVIDIA® 3D a TruBrite® HD 3D displejem s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6") a LED podsvícením (120 Hz). Aby byl dojem ze špičkového obrazu podpořen také bohatým a plným zvukem, je Satellite A665 vybaven stereo reproduktory Harman Kardon® a technologií zpracování zvuku Dolby® Advanced Audio. Díky funkci ‚Sleep-and-Music‘ si uživatelé mohou vychutnávat kvalitní zvuk, kdykoli k notebooku připojí přehrávač MP3 – i když je notebook vypnutý.

Atraktivní metalický design
Nový notebook bude k dispozici i ve verzi bez 3D funkcí – tento model bude mít HD displej s úhlopříčkou 40,6 cm (16,0") s LED posvícením. Pro obě verze je charakteristické provedení v metalické černé barvě na krytu LCD displeje a na vnitřní straně. Texturovaný povrch ostatních částí s metalickým vzhledem skvěle kontrastuje a navíc jsou na něm méně viditelné otisky prstů. Matně černá klávesnice s mezerami kolem kláves je podsvícená.