U:fon - dva měsíce surfování a modem zdarma

7. 6. 2010 15:48    Rubrika: Tiskové zprávy

DVA MĚSÍCE SURFOVÁNÍ A MODEM ZDARMA S NOVÝM TARIFEM OD U:FONA

Dnešním dnem se dostává do prodeje zvýhodněná nabídka U:fonova 3G mobilního internetu na paušál, který standardně stojí 390 Kč měsíčně. Za 3 900 Kč, tedy za cenu pouhých 10 měsíců, získá zákazník neomezené připojení na celých 12 měsíců a k tomu modem zdarma.

„Jedinou podmínkou k získání dvou měsíců a modemu zdarma je jednorázové předplatné ve výši 3 900 Kč. Další výhodou je i to, že zákazník nemusí po zbytek roku řešit pravidelné měsíční platby. Po uplynutí 12 měsíců se navíc může rozhodnout, zda si předplatí i další období, nebo přejde na měsíční faktury,“ popisuje Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka U:fona.

V nabídce U:fona zůstávají i předplacené balíčky s kreditem ve výši 300 nebo 2900 Kč a denní či hodinovou tarifikací. Předplatné paušálu za 3 900 Kč je na celý kalendářní rok, nejedná se o kredit.

Platnost kreditu je 12 měsíců od prvního připojení, jakýmkoli dobitím se platnost celého kreditu prodlužuje na dalších 12 měsíců.
3G mobilní internet na paušál od U:fona patří k nejvýhodnějším tarifům na trhu. Standardní FUP tarifu za 390 Kč činí 8 GB měsíčně, za 200 Kč měsíčně si ale zákazník může zvýšit limit FUP na celkových 12 GB. Za 400 Kč navíc, tedy za celkových 790 Kč, může mít dokonce 3G mobilní internet zcela bez FUP. Všechny ceny v této tiskové zprávě jsou včetně DPH.