Toshiba STOR.E ALU 2 - externí harddisk

8. 6. 2010 20:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový štíhlý a lehký externí harddisk Toshiba STOR.E ALU 2 nabízí až 2 TB prostoru pro ukládání dat

Toshiba STOR.E ALU 2 - externí harddisk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Europe GmbH dnes představila nový externí harddisk STOR.E ALU 2, následníka velmi dobře prodávaného modelu STOR.E ALU. Nový harddisk se bude dodávat ve dvou různých verzích: s plotnami o průměru 2,5 palce nabídne úložnou kapacitu až 640 GB a v provedení s plotnami o průměru 3,5 palce poskytne kapacitu pro ukládání dat až 2 TB. Externí harddisky STOR.E ALU 2 budou v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během druhého čtvrtletí 2010.

Doma, v kanceláři i na cestách
3,5palcový model má napájecí adaptér o příkonu 24 wattů (12 V/2 A) a je tak určen pro stabilní použití doma nebo v kanceláři. Harddisk STOR.E ALU 2 ve 2,5palcovém provedení je navržen pro uživatele, kteří potřebují přenosné zařízení, jež jim poskytne skvělé služby na cestách i doma. Tento harddisk je velmi lehký – váží pouhých 175 gramů, je napájen prostřednictvím USB a jeho rozměry jsou 129 mm x 14 mm x 74 mm. Velmi rychlý přenos dat u modelů STOR.E ALU 2 zajišťuje vysokorychlostní rozhraní USB 2.0, které dosahuje přenosové rychlosti až 480 Mbps.

Robustní, bezpečný a stylový
Odolné, prosté, a přesto stylové pouzdro harddisku STOR.E ALU 2 se dodává ve dvou barevných provedeních – stříbrném a kávově hnědém. Chrání elektronické součásti i samotný harddisk před prachem, politím vodou a mechanickými nárazy.

Tiskové zprávy

Diskuse