Umax Noontec MovieHome V9T - multifunkční rekordér a přehrávač

8. 6. 2010 11:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Multifunkční rekordér a přehrávač s dual HD DVB-T tunerem

Umax Noontec MovieHome V9T - multifunkční rekordér a přehrávač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Umax uvádí na český trh další novinku z oblasti multifunkčních síťových přehrávačů - Noontec MovieHome V9T s vestavěným dvojitým HD digitálním tunerem, který je schopen nahrávat současně až dva televizní pořady a který zvládá přehrávat většinu video/ audio formátů včetně populární matrošky jak z interního disku , tak ze zdrojů v počítačové síti nebo USB zařízení.
Srdcem tohoto zařízení je procesor Realtek 1283 s pracovní frekvencí 400MHz. Kovové šasi pojme až 2 TB SATA pevný disk. Na čelním panelu jsou umístěna dotyková tlačítka pro přímé ovládání zařízení. Najdeme zde také čtečku paměťových karet (SD/ SDHC). V řadě portů na zadní straně přístroje jsou umístěny anténní konektory, HDMI 1.3 konektor (až 1080P), kompozitní i komponentní výstup, optický digitální 5.1 výstup, 2 x USB host porty, 1 x USB Slave port, síťový konektor a analogový AV vstup pro nahrávání z externího zdroje.
Příjemné české uživatelské prostředí umožňuje plánovat nahrávky z TV pomocí EPG programového průvodce s možností ruční úpravy. V nabídce naleznete také internetové portály jako Youtube, Picasa a další. Zabudovaný Samba server i klient umožňuje práci s daty v lokální počítačové síti. Nechybí Bittorrent klient pro stahování multimediálního obsahu z internetu. Při přehrávání filmů oceníte kvalitní podporu českých titulků s možností nastavení jejich velikosti, barvy, pozice i kódové stránky.
Cena této novinky je stanovena na atraktivních 4.590 Kč s DPH. Příplatek za instalovaný 1TB nebo 1,5TB disk je 2000 resp. 2700 Kč. Volitelný bezdrátový WiFi-N adaptér je k dostání za 399 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse