Microsoft Expression Studio 4

9. 6. 2010 12:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Vytvořte si v Microsoft Expression Studiu 4 profesionální multimediální webovou prezentaci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Využijte programu technologické záruky a zajistěte si výhodný upgrade

Microsoft dnes celosvětově představil sadu pokročilých vývojářských nástrojů Microsoft Expression Studio 4. Profesionálové z řad grafiků a webdesignérů se mohou těšit na sílu a flexibilitu při tvorbě pokročilých grafických prvků i aplikací, možnost vytváření netradičních dynamických prezentací a úzké propojení Microsoft Expression Studia 4 s produkty řady Visual Studia.
Díky novým graficky propracovaným nástrojům nabízí Microsoft Expression Studio 4 zvýšení efektivity, zjednodušení tvorby a testování kompatibility webových stránek, ale také snazší vytváření multimediálních video výstupů v různých formátech. Verze Expression Studio 4 Ultimate, která obsahuje navíc Blend a SketchFlow, podporuje tvorbu aplikací pro Silverlight 4 a Windows Phone 7.
Program technologické záruky
Všichni, kdo Microsoft Expression Web 3 již používají, nebo si ho v průběhu června zakoupí, získají možnost bezplatného upgradu na Microsoft Expression Web 4. Noví uživatelé ušetří finanční prostředky, ale také obdrží šest českých dynamických webových šablon a knihu Microsoft Expression Web 2 - Krok za krokem včetně doplňku „Co je nového v Expression Web 3 a 4“. Více informací o této promo akci naleznete na adrese http://www.microsoft.com/cze/msdn/promo/.
Zkušební verzi je možné stáhnout na adrese http://www.microsoft.com/expression/.

Tiskové zprávy

Diskuse