T-Mobile - k notebooku Acer internet se slevou

16. 6. 2010 19:59    Rubrika: Tiskové zprávy

K notebooku Acer internet od T-Mobile na dva roky se slevou

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- První tři měsíce zcela zdarma + 21 měsíců za zvýhodněnou cenu
- Poukaz na zvýhodněný internet u notebooků a netbooků Acer
- 3G USB modem za 1 Kč

Lákavou nabídku přichystal T-Mobile ve spolupráci se společností Acer pro všechny zájemce o nový počítač a mobilní internet. Každý zákazník si od dnešního dne může koupit jakýkoliv notebook nebo netbook značky Acer s přiloženým poukazem na datový tarif Internet Standard se slevou na celé dva roky trvání smlouvy. Navíc si může pořídit i USB Stick za 1 korunu.

Zhruba každá druhá česká domácnost nemá stolní počítač nebo notebook, bez připojení k internetu je pak dokonce více než 50 % tuzemských rodin. Nejen pro ně je určena ojedinělá nabídka, jak získat k novému přenosnému počítači internet za velmi zajímavou cenu.

S prvotřídním notebookem nebo netbookem Acer dostane nyní jeho nový majitel poukaz na mobilní internet od T-Mobile. Voucher umožňuje jeho držiteli uzavřít smlouvu na dva roky s datovým tarifem Internet Standard za mimořádných podmínek. První tři měsíce není účtován žádný paušál a po zbývající dobu (21 měsíců) bude zákazník platit jen 420 Kč s DPH. Standardní cena přitom činí 838,80 Kč s DPH. Ušetří tak polovinu této částky.

Navíc si každý může k tarifu pořídit za jednu korunu datový USB Stick MF626. Ten podporuje jak 3G, tak EDGE/GPRS. Poukaz lze uplatnit ve všech značkových prodejnách nebo zavoláním do Zákaznického centra T-Mobile (4603 ze sítě T-Mobile, 603 603 603 z ostatních sítí).

Tiskové zprávy

Diskuse